kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gölcüklüler göz yaşarttı
Depremzedelerin havalimanında millilere teşekkür etmesi duygulu anlar yaşattı. UEFA Asbaşkanı Erzik, "Türkiye, işin zor tarafını tamamladı" diye konuştu

Belfast zaferinin kahramanları Pazar 03.00 sıralarında Türkiye'ye döndü. 4.5 saatlik uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan milliler, "Gölcüklü depremzedeler sizinle gurur duyuyor" ve "Gölcük'ten Milliler'e sevgiler" gibi pankartlarla karşılamaya gelen depremzedeleri görünce gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Futbolcular, "Gölcüklü vatandaşlarımızın gecenin bu geç vaktinde gelip bizi karşılamalarından onur duyduk" yorumunu yaparlarken Alpay, "Arkadaşlarımızla halkımızın yüzünü güldürmek için galibiyet yemini etmiştik. Stresimizi hırsa dönüştürüp kazandık. Sözümüzü tuttuk" dedi.

Erzik finallerden emin
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Milli Takım'ın işin en zor tarafını tamamladığını belirterek, "Türkiye, Moldova'yı her zaman, her koşulda yener. 9 Ekim'de Almanya ile oynayacağımız finalde de avantaj bizden yana. Meksika'da Konfederasyon Kupası'nda izlediğim Almanya'dan bir gömlek daha iyiyiz. Dünün Almanyası iyiydi. Ama futbolda dün yoktur" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır