kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bize final yetmez
K.İrlanda galibiyetiyle Euro 2000 için çok büyük bir adım attıklarını belirten Denizli, "Bizim için finallere gitmek değil, orada başarılı olmak önemli" dedi

K.İrlanda'yı Belfast'ta 3-0 deviren Milli Takım'ın teknik direktörü Mustafa Denizli hedef büyüttü. Milli Takım için finallere gitmenin başarı sayılamayacağını belirten Denizli, "Bizim için finallere gitmek değil, orada başarılı olmak önemlidir" dedi. K.İrlanda galibiyetinin Çarşamba günkü Moldova maçının önemini arttırdığını kaydeden Denizli, "Moldova'nın grupta iddiası yok. Karşımıza oldukça rahat çıkacaklar. Ayrıca son maçlarında grup liderini de yenmek isteyeceklerdir. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.

Moldova maçı çok daha önemli
Moldova'ya galibiyet için gideceklerini vurgulayan Denizli, "Bu maçı çok kolay görmek yanlış olur. Ama Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyorsak, galip gelmeliyiz. Moldova'yı yenersek, finallerin kapısı aralanır. Son maçımızda Almanya ile Münih'te kozlarımızı paylaşırız" ifadesini kullandı.

Abdullah Çarşamba oynamıyor
K.İrlanda maçında sarı kart gören Abdullah, İstanbul'daki Finlandiya maçından da sarı kartı bulunduğundan Moldova'ya karşı oynayamayacak. Hakan Şükür, Tayfur, Alpay, Ayhan ve Fatih'in ise birer sarı kartı var. Denizli'nin bu oyunculardan bazılarını Moldova'ya karşı oynatmayıp Almanya'ya saklamayı planladığı öğrenildi.

Denizli, millileri gole doyurdu
Denizli'nin 1996'da ikinci kez göreve gelişinden beri oynanan 14 resmi maçta, A Milli Takım 9 galibiyet, 3 yenilgi, 2 beraberlik aldı. Milliler, bu maçların sadece 2'sinde gol atamadı; 9'unda kalesinde gol görmedi. A Milli Takım, 335'inci maçında 3 ve daha farklı skorlu 26'ncı galibiyetine imza attı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır