kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trabzon'dan iyi prova
Bordo-mavili takım 2. Lig ekiplerinden Rize ile yaptığı maçı 3-0 kazandı... İlk yarıdaki gollere Murat, Yusuf ve Tamer imza attı

Trabzonspor hazırlık maçlarında aldığı iyi sonuçlara dün de devam etti. 5 yıl sonra Çaykur Rize ile karşılaşan bordo-mavili takım sahadan 3-0 galip ayrıldı. Rize'de oynanan maça ilgi büyüktü. Trabzon as ve yedek isimlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıktı. Golleri ilk yarıda Murat Bölükbaş, Yusuf ve Tamer attı. Bu arada başkan Mehmet Ali Yılmaz, ligin yeniden başlamasına 1 hafta kala takıma uyarılarda bulundu. G.Saray maçındaki kötü görüntüyü bir türlü unutamadığını belirten Yılmaz, "O maç keyfimizi kaçırmıştı. Ama bunları unutmak istiyoruz. Futbolcular lige çok farklı bir dönüş yapmalı. Artık keyfimizin kaçmasını istemiyoruz. Bu konuda mazeret de kabul etmiyorum" dedi.

Cesur ve atak futbol oynayın
Futbolcuların cesur, atak ve sadece galibiyeti düşünen bir futbol oynaması gerektiğini belirten Yılmaz, "Korkak futbol bizi utandırır. Bu yüzden bu formayı giyenler, buna layık olmalıdır. Trabzonspor gibi oynayın" diye konuştu.

Başkan "Yeni bir oyuncuya ihtiyaç olup olmadığını görmek gerek. Her kötü sonucun ardından transfer yapılmaz. Biz sağlıklı düşünüp, öyle hareket etmek istiyoruz. Yönetim olarak üstümüze düşeni yapmaya da devam ederiz" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır