kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rota Polonya
Öncelikle Widzew Lodz'un golcüsü Wichniarek'i izleyecek olan Alman hoca bu oyuncunun yanısıra başka isimleri de izleyecek ve kesin kararını verecek

Oktay'ın Jet-Pa'ya satılmasından sonra golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta, teknik direktör Briegel yarın futbolcu bakmak üzere Polonya'ya gidiyor.

Alman teknik adamın listesinin en başında Widzew Lodz takımının başarılı golcüsü Wichniarek var. 22 yaşında 1.82 boyunda hava toplarına oldukça hakim olan bu oyuncunun 2.5 milyon marklık bonservis bedeli de transferin önünü açan bir etken.

Ancak tek bir oyuncuya kilitlenmek istemeyen Beşiktaş yönetimi, Briegel'e tam yetki vererek, başka futbolcuları izlemesini de istedi. Alman hoca, yönetimin transfer için ayırdığı 3.5 milyon doları göz önünde bulundurarak Polonya seyahatinde başka oyuncular da izleyecek. Yönetim, Briegel'in raporu doğrultusunda harekete geçecek. Ayrıca antrenör Cezmi Turan da İngiltere'de bu konudaki araştırmalarını sürdürüyor.

Briegel küplere bindi
Briegel, önceki gün İkinci Lig'den İstanbul BŞ Belediyesi karşısında alınan 4-2'lik yenilgi karşısında ateş püskürdü. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman hoca, "Rakip kim olursa olsun yüzde 50 kapasiteyle oynarsanız işte böyle rezil olursunuz. Lig başlamadan kendinize gelin aksi takdirde kimsenin gözünün yaşına bakmam" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır