kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bütün hayatı pistten çıktı
FORMULA-1'İN büyük şampiyonu Alman pilot Michael Schumacher'in hayatı, iki ay önce pistten çıkıp bacağını kırdığı İngiltere Grand Prix'sinden beri tamamen karardı.

Sol bacağını iki yerden kırıp yarışlara ara vermek zorunda kalınca bu sezon da en büyük favorisi olduğu şampiyonluktan olan Schumacher, birinci pilotu olduğu Ferrari takımını zor durumda bıraktığı için de özellikle İtalyan hayranlarının büyük tepkisiyle karşılaştı. Ayrıca birinci pilotluk koltuğunu, ardarda iki yarış kazanan Ferrari'nin ikinci pilotu Eddie Erwine'a kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Schumacher'e son darbeyi paparazziler vurdu.

Schumacher'in güzel eşi Corinna'nın peşine düşen paparazziler, tatile gittiği Monte Carlo'da düşledikleri fotoğrafları yakalayınca, zaten zor günler geçiren Schumacher iyice çöktü. Corinna'nın üstsüz ve hatta tamamen çıplak fotoğrafları bir anda İnternet üzerinden tüm dünyaya yayılınca neye uğradığını şaşıran, ancak işi uzatmamak için dava açmayan Schumacher'in duygularını, sözcüsü Heinz Buchinger açıkladı: "Michael Schumacher fotoğrafları görünce çok kızdı. Özel hayatına tecavüz edildiğini söyledi. İnsanın özel yaşamının bu şekilde göz önüne serilmesi doğru değil..."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır