kapat

23.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Briegel 11'ini buldu
Beşiktaş'ta taşlar yerine oturuyor. Teknik patron Briegel, Samsun'u 4-0 yenen takımı Kasımpaşa ile oynadıkları özel maçta da bozmadı

Beşiktaş'ta taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Teknik Direktör Hans Peter Brigel, Alman futbolcuların da kadroya girmesiyle takımının ideal 11'ini şekillendiriyor.

Siyah-beyazlı ekibin Samsunspor'u 4-0 yenen 11'i ideal kadro olarak görülüyor. Kaleci Shorunmu'nun önünde Hengen'in liberoda Sellami ve Tayfur'un stoperlerde yer aldığı üçlü savunma bloğu var.

Orta alanda kanatlar Schaefer (sağ) ve Münch'e (sol) emanet. Yasin bu bölgenin defansif, Ayhan ve Mehmet ise ofansif ve oyun kurucu görevlerini üstleniyor. İleride Ahmet ve Ertuğrul, bu ideal 11'i tamamlıyor.

Her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten teknik direktör Briegel, "Kafamda ilk 11'de şu futbolcu yer alacak diye bir düşüncem yok. Ancak futbolcularımın giderek performanslarını yükseltmeleri ve takım olarak başarılı olmamız sevindirici. Başarılı olan kadroyu korumak da mühim" diyerek bu kadrodan memnun olduğunun sinyallerini verdi.

İzin yaptılar
Dün izin yapan siyah-beyazlıların bugünkü tek çalışması 17.00'de. Sakat futbolcular Rahim, Hengen ve Ahmet Dursun'a özel program uygulanacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır