kapat

23.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tugay'ı istiyorum
Tugay ile A Milli Takım'ın Norveç seyahatinde görüştüğünü söyleyen Hami, "Zaten kendisi de Trabzonlu. Bize gelmeye sıcak bakıyor" açıklamasını yaptı

Hami, çocukluk arkadaşı Tugay'ın Trabzonspor'a transferi için devrede... Futbola Trabzonspor minik takımında birlikte başlayan iki yıldızın yolları Tugay'ın ailesiyle İstanbul'a yerleşmesinden sonra ayrılmıştı.

Tugay'ın G.Saray'da son dönemde sık sık yedek kalması üzerine A Milli Takım'ın Norveç seyahati sırasında yıldız futbolcuyla görüştüğünü belirten Hami, "Tugay zaten Trabzonlu, Trabzon karakterli bir futbolcu. Trabzon onu, o Trabzon'u iyi tanıyor. Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığını gördüm. Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve teknik direktörümüz Ahmet Suat Özyazıcı ile bu konuyu görüşeceğim. Bu transfer neden gerçekleşmesin? Tugay gibi bir oyuncu bu ülkede zor yetişiyor. Türkiye'nin en başarılı orta alan oyuncularından biri" diye konuştu.

'G.Saray ile çok erken oynadık'
G.Saray ile daha takım tam olarak oturmadan oynadıklarını belirten Hami, "Bu maç 6-7 hafta sonra oynansa sonuç böyle olmazdı. Dünyada kadrosunu % 0 oranında değiştirip kısa vadede başarılı olan ekip yok. Biz de yolun başındayız ve eleştirilerden ders çıkarıyoruz. Ama Perugia'yı geçtiğimizde 'Bu takım iş yapar' deniyor; G.Saray'a yenilince ise, 'Bunlardan bir şey olmaz!' Eleştiriler yapıcı olursa bir şey ifade eder" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır