SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
  » Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Babalar Günü kutlu olsun
Plajın en şıkı babanız
Ona her şey yakışır
Tarzına Göre Saat Seçin
Eğer Program Yapmadıysanız...
Bu Pazar Farklı Olmalı
Babanızın ayak sağlığı

Eğer Program Yapmadıysanız...

Beş çayı düetinde piyano resitali
Hotel Dedeman İstanbul, Babalar Günü'nde, "Beş çayı düeti" ile babaları ağırlamaya hazırlanıyor. 18 Haziran pazar günü 16.00-19.00 saatleri arasında tüm babalara, muhteşem bir resital eşliğinde, özel bir mönü sunulacak. Hotel Dedeman İstanbul'un yenilenen lobisinde gerçekleştirilecek "Beş Çayı Düeti"nde, Şef Adnan Öztürk'ün Babalar Günü için özel olarak hazırlayacağı beş çayı mönüsünün tadını çıkarırken, kompozitör piyanist Buğra Uğur'un babalar için sunacağı özel piyano resitalini dinleme fırsatı bulacaklar.
Tel: (0212) 274 88 00

Unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz
Babanız için 18 Haziran'ı unutulmaz yapmak istiyorsanız, Çırağan Palace Kempinski'nin Babalar Günü'ne özel brunch'ı ideal bir tercih olabilir. Laledan Restaurant'nın terasında 10.00 12.30 / 13.30-16.00 saat seçenekleriyle sunulan Babalar Günü brunch'ı dünya lezzetlerinin buluştuğu görkemli bir büfe, canlı müzik, çocuklar için oyun odası ve miniklere özel büfe gibi ayrıcalıklar sunuyor. Laledan Restaurant'ın en güzel yerine şimdiden yerinizi ayırtmak için (0212) 326 46 46'dan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Limitsiz biralı barbekü keyfi
Hyatt Regency İstanbul'un Agora Restoran'ı, bu yıl Babalar Günü'nde 12.00-15.00 saatleri arasında, en başta babaların ve sonra tüm ailenin keyif dolu bir gün geçirmesi için özel bir barbekü ve açık büfe hazırladı. Ayrıca babaların keyfine keyif katmak için limitsiz bira ikramı da var. Fiyat: 80 YTL. Rezervasyon için Hyatt Regency Istanbul'un (0212) 368 12 34 no'lu telefonunu arayabilirsiniz.

Manzaranın tadını çıkarın
Sıcak bir yaz günü, Adalar ve Marmara Denizi manzaralı beş yıldızlı bir mekanda babanızla keyifli bir gün geçirmeye ne dersiniz? Polat Renaissance İstanbul Hotel'in Akdeniz ve Türk Mutfağı'nın en güzel örneklerini sunan restoranı Daphne'de sadece babanıza özel hazırlanmış lezzetler "Özel Babalar Günü Brunch"ında sizi ve babanızı bekliyor. Tuba & Deha çiftinin canlı performansı eşliğinde Daphne Restaurant&Grill'de babanızla keyifli saatlerin tadına varabilirsiniz. Bu özel brunch'ının kişi başı fiyatı; 55 YTL. 0-6 yaş arası ücretsiz. 6-12 yaş arası yüzde 50 indirimli.
Tel: (0212) 414 18 66

Doğayla baş başa keyif yapın
Babalar Günü'nde ailece huzur dolu bir ortamda baş başa güzel bir kahvaltı etmek isteyenler için Village Park Country Resort Otel zengin mönüsüyle hizmetinizde. Riva Deresi kenarında doğayla baş başa açık büfe kahvaltı kişi başı 25 YTL. Zengin çeşitleriyle yapacağınız keyifli kahvaltıdan sonra babanızla mini golf oynayabilir ya da uzun bir yürüyüşle doğayı keşfe çıkabilirsiniz. İstanbul'a çok yakın, yeşillikler içinde, havuz kenarında minderler üzerinde geçireceğiniz bir günün huzuru babanıza vereceğiniz en güzel hediye olacak.
Tel: (0216) 434 59 31/32

Tenis turnuvasına katılın
Babanız yorgunluğunu, Boğaz Manzarası'na karşı keyifli bir brunch ve babalara özel tenis turnuvası ile atabilir. Swiss The Bosphorus, İstanbul; 18 Haziran sabahı babalara, Cafe Suisse Restoran'ın eşsiz boğaz manzarası eşliğinde bir brunch keyfi sunuyor. 12.00 - 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek brunch'ta lezzetli ve alternatifli yemekler sizleri bekliyor. Ayrıca 10-18 Haziran günleri arasında "Façonnable- Swissotel Babalar Günü Çiftler Tenis Turnuvası" babanıza takım ruhuyla spor yapma keyfini yaşatıyor. Tenis turnuvaları "Babalar- Oğulları" ve "Babalar-Kızları" olmak üzere iki kategoride düzenleniyor. Dereceye giren sporcu babalar ve çocukları, kupanın yanı sıra Swissotel Göcek, Façonnable ve Yolaç Kuyumculuk'tan sürpriz hediyeler kazanacak.
Tel: (0212) 326 11 00 dahili 3305

Bahçe ortamında keyif
Ataköy'deki Crowne Plaza İstanbul'daki Baca Restaurant'ın bahçe ortamında babanıza özel hazırlanan brunch ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Brunch büfe; Baca Restaurant ve Ataköy Marina Yat Kulübü ve Restaurant'da kişi başı 47 YTL. 6 kişilik rezervasyon yaptırdığınızda (çocuklar hariç) babalara ücret alınmıyor. Çocuklardan ise sadece yaşı kadar ücret alınıyor. Brunch'tan sonra babanızla geçirdiğiniz bu güzel günü uzatmak isterseniz havuz, tenis kortu ve diğer aktivitelerden yararlanabilirsiniz.
Tel: (0212) 560 81 00 / 3206-3288

Zengin açık büfe
Divan, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri'nde "Babalar Günü" için özel brunch keyfi sunuyor. Farklı tatlar ve keyifli bir ortam arıyorsanız, Fenerbahçe Faruk Ilgaz ivan Tesisleri' nde düzenlenecek bu özel brunch ile babanıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Zengin alternatiflere sahip kahvaltı büfesinin yanısıra, zeytinyağlılar, salatalar, ızgara et çeşitleri, sıcak Türk yemekleri, çocuklara özel yiyecekler, diyet kahvaltılıklar ve zengin bir tatlı büfesinden oluşan Babalar Günü brunch'ının kişibaşı fiyatı ise sadece 40 YTL.
Tel: (0216) 550 19 07

Ona tatil hediye edin
Babalar Günü hediyenize henüz karar vermediyseniz ve bu kez ona farklı, çok özel bir hediye sunmak istiyorsanız, size bir önerimiz var: Cornelia De Luxe Resort Otel'de bir hafta ultra lüks tatil. Antalya Belek'te altın gibi kumsalı ve göl evleriyle huzuru sunan Cornelia De Luxe Resort Otel'de, birlikte bir hafta tatil için hemen rezervasyonunuzu yaptırın. Babalar Günü hediyesi olarak Cornelia De Luxe Resort Otel'i seçenler, otelin kapısından girer girmez şık kadehlerde şampanya veya meyve suyu ikramı ile karşılanıyor.
Tel: (0242) 715 25 00

Sultanahmet'in keyfini çıkarın
Tarihin beşiği Sultanahmet'te sıcak ev ortamı sunan Arena Hotel'de, babalar kapıda kokteyl ile karşılanacak. Delight Restaurant'ta; 10.30 ile 14.30 saatleri arasında brunch veya saat 19.00'dan sonra akşam yemeğine katılan babalar için hazırlanan hediyeler, Arena Hotel'den. Babanız ile Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini sunulacağı brunch'a katılabilir veya balık çorbası, ızgara çupra veya levrek, roka ithal yeşilliklerle zenginleştirilmiş göbek salata, geceye özel hazırlanan tatlılardan oluşan akşam yemeğini müzik eşliğinde yiyebilirsiniz. Babalar Günü brunch'ı 30 YTL, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz. Akşam yemeği ise 35 YTL, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz.
Tel: (0212) 458 03 64

Tarihi atmosfer
Sultanahmet'teki Antik Hotel'in, 14 metre altında yer alan 1500 yıllık Roma Sarnıcı'nda zaman tünelinde bir yolculuğa çıktıktan sonra, Marmara Denizi ve Beyazıt Kulesi manzaralı Marmarion Teras'ta, zengin kahvaltı büfesi sizi ve babanızı bekliyor. Zeytinyağlılarla başlayan, İstanbul Mutfağının özel tatları beğendili kebap, piliç sote, Özbek pilavı ile devam eden ve güzel tatlılarla sona erecek bir açık büfe sefasına hazır olun. Babanız ve siz kişi başı 75 YTL (0-6 yaş çocuk ücretsiz).
Tel: (0212) 638 58 58

Onlara bedava tatil
Golden Key Hotel'den babalara büyük sürpriz! Babalar Günü'ne rastlayan bu hafta sonu tatilini Golden Key Bördübet, Bodrum ve Marmaris Hisarönü otellerinden birinde geçirecek dört kişilik ailenin babası, Golden Key Hotel'in ücretsiz misafiri olarak ağırlanacak. Ayrıca üç Golden Key'in konumuna göre tekne turu, balık tutma turu ve masaj gibi aktiviteler de yine babalar için ücretsiz olacak.
Tel: (0212) 473 01 00 (İstanbul
ofis)- (0252) 436 92 30 (Bördübet)


DERLENEN HABERLER
Ünlülerin ilk babalar günü
Ünlülerin ilk babalar günü
Sinema dünyasının ünlü aktörleri, bu pazar, dünyaya yeni gelen bebekleriyle birlikte ilk Babalar Günü'nü kutlayacak.

Babalar Günü mutluluğunu yaşayacakların başında çocuk...devamı
Babana bak işini öyle seç!
Babana bak işini öyle seç!
Aktüel dergisi 'Babalar Günü' için ABD'li psikolog Dr. Stephan Poulter'le özel bir röportaj yaptı. Poulter'e göre babaların karakteri sadece özel hayatlarında değil, meslek seçiminde de...devamı
Futbol tutkunu babalara
Futbol tutkunu babalara
Babalar Günü'nde babanıza nasıl bir hediye alacağınıza henüz karar veremediyseniz, Profilo'nun entegre DVD oynatıcısı ve entegre multimedya kart okuyucusu bulunan televizyonunu...devamı
Babalara Karınca sürprizi
Babalara Karınca sürprizi
Rengarenk sevimli ürünleriyle tanınan 'Karınca' mağazası, Babalar Günü için sürpriz hediye alternatifleri hazırlamış. Eğer babanıza bu sene farklı bir hediye almak istiyorsanız, mutfak...devamı
Babalara uygun saç bakımı
Babalara uygun saç bakımı
Eczacıbaşı-Schwarzkopf'un erkeklere özel sunduğu BC MEN hairtherapy, saç bakım ihtiyaçlarına cevap veriyor. Dökülmeye karşı tonikten kepek kontrolüne saç derisini nemlendirmeden,...devamı
Babaların ayakları rahat etsin!
Babaların ayakları rahat etsin!
Babalar Günü'ne sayılı günler kala hâlâ 'babama ne alsam' diye düşünüyorsanız, işte size bir öneri... Tommy Hilfiger'ın ayakkabı koleksiyonu babaların ayaklarını rahat ettirecek şık...devamı
Hediyelikler burada
Hediyelikler burada
Babalar Günü için babanıza ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, ev dekorasyonuna dair her şeyi bulabileceğiniz Evport mağazasından şık bir bornoz alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi...devamı
Babalara özel keyif kanepesi
Babalara özel keyif kanepesi
Koleksiyon'un Sambia adlı kanepesi, Babalar Günü için farklı bir hediye arayanlara ideal bir seçenek oluyor. Eğer babanız koltuğuna uzanıp televizyon izlemeyi, gazete okumayı...devamı
'Babalar Günü'ne özel 'Babam ve Oğlum'
'Babalar Günü'ne özel 'Babam ve Oğlum'
Türk sinemasının genç ve yetenekli yönetmenlerinden Çağan Irmak'ın çektiği ödül ve gişe rekortmeni filmi 'Babam ve Oğlum', Babalar Günü'nden iki gün önce yeniden vizyona girmeye...devamı


DOSYAYLA İLGİLİ DİĞER HABERLER
 Önce alışveriş sonra hediye
 Babalar için çok özel paket
ALİ KIRCA
Ormancı!
Dünya Anıtlar Fonu'nun koruma altına aldığı 100 anıt 2006 listesi
Ölmeden önce bu yerlere gidin! Çünkü bir sonraki kuşak göremeyecek!

Tehdit altında bulunan...
Galatasaray Şampiyon
Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonun şampiyonu nefes kesen bir mücadele sonunda GALATASARAY oldu.
El salladı gitti
Yönetmen el salladı, gitti. Boşluğu hissettiniz mi? Adı Atıf Yılmaz' dı; hep gülümsedi. Çok milli ve...
Tuzla'daki atıklar yabancı değil
Tuzla'da ortaya çıkan zehirli varillerle yeniden gündeme gelen tehlikeli atık konusunu aslında Türkiye 18...
Sorularla Sosyal Güvenlik Reformu
SOSYAL GÜVENLİK TASARISI METNİ...
Şemdinli iddianemesi
Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın, Orgeneral Büyükanıt'ı 'yargıyı etkilemeye çalışmak', 'örgüt...
Akıllı hasta olmayı bu kitapla öğrenin
Prof. Dr. Mehmet Öz, satış rekorları kıracak yeni kitabını çıkardı. Bu kez öğütler, bilinçli hasta olmak...
78. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Akademi ödülleri olarak da bilinen Oscar Ödülleri'nin 78'incisi Los Angeles'ta düzenlenen muhteşem bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu