SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
  » Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Anneler Günü'nün 98 yıllık öyküsü
Kullandıkça sizi hatırlasın
14 Mayıs’a özel programlar
Hülya Koçyiğit - Gülşah Alkoçlar
Ona en çok ne yakışır?
O sizin için dünyanın en güzel kadını
Ünlü ve çocuklu
Güzel olmak annenizin de hakkı
O ‘an’ları asla unutmayacaklar

Kullandıkça sizi hatırlasın

Her anne evine düşkündür. Ona evde severek kullanacağı, kalıcı bir armağan vermeye ne dersiniz? Tencereden fırına, banyo havlusundan yatak örtüsüne, hepsi de çok kullanışlı.

Hepimiz onlara en iyiyi, en güzeli hediye etmek istiyor ve armağan seçerken de ister istemez zorlanıyoruz. Giyim, kuşam, takı alternatiflerini bir kenara bırakırsak, annelerin hoşuna gidecek ve kalıcı olacak bir diğer grup da dekorasyon ürünleri. Örneğin evde veya mutfak işlerinde onun işine yarayacak, kullanışlı bir ürün iyi bir seçim olabilir. Şimdi düşünmeye başlayın, en son ev ile ilgili neye ihtiyacı olmuştu? Hemen karar verin ya da önerilerimize göz atın...

İyi Uykular Dileğiyle
Yataş, bu yıl annelere özel hediye seçenekleri hazırlamış. Severek ve zevkle kullanacakları birbirinden şık nevresim takımları, yatak örtüleri ve yazın serinliğini müjdeleyen pike takımları kullanışlı ve güzel. Ayrıca nakışlı yatak başlıklarından renkli bazalara, kendilerini kraliçe gibi hissedecekleri puflu dinlenme koltuklarından dekoratif işlemeli kırlentlere kadar birçok farklı seçenek de var. Üstelik peşin fiyatına uzun vadeli ödeme koşullarıyla.

Bir Hediye De Size
Hayatı paylaştığınız tüm mekanların vazgeçilmezi olan Jumbo, küçük ve anlamlı jestlerinizi büyük mutluluklara dönüştürebilmeniz için, size güzel fırsatlar sunuyor. Yapacağınız alışveriş karşılığında Jumbo sizlere sürpriz hediye çeki veriyor. Aldığınız çatal bıçak kaşık takımlarının, porselen ve tencere setlerinin yanında kazanacağınız hediye çekleriyle, kendinizi de ödüllendirebilirsiniz.

Banyo Havluları
Birbirinden şık havlu, bornoz veya banyo paspasına ne dersiniz? Üstelik, Hamam'ın yumuşacık rengarenk havlularına ve bornozlarına annenizin adının baş harflerini de işletebilirsiniz. Evinin şıklığına düşkün anneler için ise Swarovski kristallerle süslü Hamam Premium paspaslar müthiş bir hediye olabilir. Bu ürünleri alabileceğiniz adresler: İstanbul'da Pabetland, Evport, Rooms, Polat Towerside ve Teşvikiye L'A, Gazzaz ve Arta Design; Bursa Deco Center; Kuşadası Scala Nouva ve İzmir Mavi Klinik.

Sıradışı Hediyeler
Hindistan'ın köklü kültürel geçmişinin izlerini moda ve ev ürünlerine taşıyan Maçka'daki Indian Summer mağazası, alışılagelmiş hediyelerden farklı seçenekler sunuyor. Örme işi çeşitli boylarda sepetlerin yanı sıra, deniz kabuğundan peçetelikler bunlardan bazıları. Ayrıca doğal lifli pamuk, keten veya ipekten el tezgahlarında titizlikle dokunmuş masa örtüleri, yorganlar, oyma bloklar ve tahta objelerden birisi de anneniz için olabilir!

Haydi Mutfağa!
Yaşam alanlarını çelik ışıltısıyla tanıştıran Franke, beş pişirme fonksiyonlu Country fırın ile Anneler Günü için yemek yapacak babalara ve onlara çıraklık edecek çocuklarına o güne özel bir menü hazırlanmasında yardımcı oluyor. Rustik tasarımıyla kendini gösteren Franke Country fırın, üç camlı kapağı ile soğuk kapı avantajına da sahip. Franke, Country fırın ile aile boyu mutfak zevkini yaşamak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.

Camdan Hediyeler
Camekan'ın Anneler Günü projesi ile cam vazolar çiçeklerle birleşerek yeni bir forma hayat veriyor. Bu sezon baharın ve sevginin sembolü çiçekler Camekan'da yepyeni formlu cam vazolarla buluşuyor. İçine konulan çiçeğin tüm özelliklerini ön plana çıkartan ve çiçek keyfini artık çok daha uzun süre yaşattıran özel tasarımlı cam vazolar, tam annenize göre. Camekan ürünlerini Nişantaşı Z-Mix mağazasından satın alabilirsiniz.

Mikrodalgaya Dayanıklı
Koleksiyon'un özel parçalarından biri olan Revol sofra takımları, bugüne özel bir hediye arayanlar için farklı bir seçenek. Yemeği bir sanat eseri olarak gören gurmelerin tercihi Revol sofra takımları, lezzetin keyfini artırma imkanı sağlıyor. Kokuya, kırılmaya, mikrodalgaya, sıcak ve soğuğa dayanıklı bir porselen serisi olan Revol sofra takımları, ısıyı yemeğin tümüne dağıtarak, sıcaklığını korumasına da yardımcı oluyor.

Fiyatlar Çok Uygun
Mobilya ve ev aksesuarları mağazaları zinciri Ikea, anneleri rengarenk ürünlerle karşılıyor. Son derece zarif tasarımlı, kullanışlı ve kaliteli ürünleri düşük fiyata müşterilerine sunan Ikea'da; minderler, nevresim takımları, masa örtüleri, sepetler, mumluklar hediye alternatiflerinden sadece birkaçı.

Her Yere Sığan Tencere
İlk yerli düdüklü tencere üreticisi Cem, geçtiğimiz yıl Avrupa'nın en büyük tencere-tava üreticilerinden İtalyan Bialetti firması ile evlenerek yepyeni ve kaliteli ürünler piyasaya sunmuştu. Kadınların mutfakta en çok ihtiyaç duyduğu ve önem verdiği tencere-tava grubuna şimdi de 'Spazio serisi'ni ekleyen marka, annelere de seveceği bir hediye alternatifi sunuyor. Basit bir hareketle dış gövdeye doğru açılan ve katlanabilen kulbu ile kullanımı çok rahat olan tencereler, çekmecelere ve bulaşık makinelerine de kolayca sığabiliyor.


DERLENEN HABERLER
Annenize bir İstanbul sabahı hediye edin
Annenize bir İstanbul sabahı hediye edin
Bu yıl Anneler Günü'nde annenize bir İstanbul sabahı hediye etmek ister misiniz? Beyazıt'taki Antik Hotel İstanbul, bu sıradışı hediyeyi sizin için organize ediyor. Anneler Günü...devamı
Günışığı brunch'ı
Günışığı brunch'ı
Deniz ve göl manzaralı Kaya Ramada Plaza'nın 28'inci katında bulunan Summit Restaurant &Bar, Anneler Günü için 'Günışığı Brunch'ı hazırlıyor. Annelerin kapıdan girdikleri anda...devamı
Annelere 'Bir buket lezzet'
Annelere 'Bir buket lezzet'
Nişantaşı'ndaki Passion, 'Anneler Günü' için 'Bir Buket Lezzet' adlı bir paket hazırladı. Pakette lavanta, taze enginar, kırmızı havyar ve güllü Türk kahvesi gibi lezzetler yer...devamı
Anneler Günü hediyesi
Anneler Günü hediyesi
Anneler Günü için annenize ne alacağınıza henüz karar veremediyseniz, Altınbaş'ın 'İnci Tanem' adlı yüzüğünü görmenizde fayda var. Yüzük, beyaz altın, pırlanta ve inciden tasarlanmış.devamı


Galatasaray Şampiyon
Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonun şampiyonu nefes kesen bir mücadele sonunda GALATASARAY oldu.
El salladı gitti
Yönetmen el salladı, gitti. Boşluğu hissettiniz mi? Adı Atıf Yılmaz' dı; hep gülümsedi. Çok milli ve...
Tuzla'daki atıklar yabancı değil
Tuzla'da ortaya çıkan zehirli varillerle yeniden gündeme gelen tehlikeli atık konusunu aslında Türkiye 18...
Sorularla Sosyal Güvenlik Reformu
SOSYAL GÜVENLİK TASARISI METNİ...
Şemdinli iddianemesi
Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın, Orgeneral Büyükanıt'ı 'yargıyı etkilemeye çalışmak', 'örgüt...
Akıllı hasta olmayı bu kitapla öğrenin
Prof. Dr. Mehmet Öz, satış rekorları kıracak yeni kitabını çıkardı. Bu kez öğütler, bilinçli hasta olmak...
78. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Akademi ödülleri olarak da bilinen Oscar Ödülleri'nin 78'incisi Los Angeles'ta düzenlenen muhteşem bir...
Dünyanın otomobil şovu
Bu yıl 76'ıncısı düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı, meraklılarıyla buluşuyor. 2-12 Mart...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu