kapat
13.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Efes şenliği

Play-off'larda sakatlıklarla boğuşan Efes Pilsen'de ezeli rakipleri Ülkerspor önünde alınan 10'uncu şampiyonluğun sevinci yaşanıyor

Sakatlıklara rağmen
Efes Pilsen'de gelen 10.şampiyonluğun sevinci yaşanıyor. Oktay Mahmuti yönetiminde ezeli rekibi Ülker'i 4-3'lük bir seri sonunda aşan lacivert-beyazlılar özellikle sakatlıklar ve cezalar yüzünden yaşadığı sorunlara rağmen mutlu sona ulaştı.

Menajer Engin Özerhun, takım halinde iyi mücadele edip şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, "Kerem Tunçeri, seriye ancak yetişebildi. Brown ise sakat sakat oynadı. Bu durumda başka oyuncular ön plana çıktı. Ender büyük sorumluluklar aldı. Seride en çok sivrilen isim Granger oldu" dedi.

Ira Clark mucizesi
Şampiyonluğa sevinenlerin başında Ira Clark geliyordu. Lacivert-beyazlılar, Euroleague'den elenmelerinin ardından Golemaç'ı gönderip İtalya 1.Ligi'nden küme düşen Fabrio takımından Clark'ı Türkiye Kupası maçları öncesi kadrosuna kattı. ABD'li oyuncu, play-off final serisinde gösterdiği başarılı performansla zaferde pay sahibi oldu. Clark, "Yöneticilerime, arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Evime şampiyon dönüyorum" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır