kapat
13.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


İmparator için

Terim'e "Hocam seneye kafanızdaki kadroda bana yer var mı?" diye soran Hasan, olumlu yanıt alınca Florya'ya gelerek imzayı basmış. Ümit de Terim için F.Bahçe ve Beşiktaş'ı reddetti

Yeni yeni anlamaya başladım
Galatasaray'da herkesi şaşırtan Hasan Şaş'ın sürpriz imzasının altından Fatih Terim'in adı çıktı. Çarşamba günü Terim'i arayan Hasan Şaş, hal-hatır sorduktan sonra "Hocam önümüzdeki sezon düşündüğünüz kadroda bana da yer var mı?" diye sordu. Terim, "Bize inanan, bizi isteyen herkese kadromda yer olur" karşılığını verdi. Hasan da, "Hocam benim sizlerden ayrılmam her açıdan zor. Bunu yeni yeni anladım. Beni kabul ederseniz hemen gelip imzamı atacağım" dedi.

Bizde küslük olmaz
Terim'in "Ben sana her zaman güvendim, senin hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımı görmek şimdi beni daha da mutlu etti. Başkanımız, yöneticilerimiz burada, gel de bitsin bu iş" ifadeleri üzerine de 5 dakika sonra Florya'ya gelip boş sözleşmeye imzasını attı. Başkan Özhan Canaydın'ın elini öpen Hasan Şaş, "Bana kırgın değilsiniz değil mi?" diye sorunca da "Burası G.Saray Kulübü. Burada küslük olmaz. Sen bizim evladımızsın" karşılığını aldı.

Albayrak kurban kesti
Yönetimin Hasan'a 800 bin doları garanti, gerisi maç başı olmak üzere yılda 1 milyon 800 bin dolar vereceği öğrenildi. Eski yönetici Abdurrahim Albayrak ise Hasan'ın G.Saray'da kalması nedeniyle kurban kestirdi. Albayrak, "Ona git 'başkanım imza atmaya geldim' de nasihatında bulundum. Sözünü tuttu" dedi. Öte yandan Ümit Davala'nın da Terim'le yaptığı görüşme sonrası G.Saray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi. F.Bahçe ve Beşiktaş'ın istediği Ümit, "İnter'e dönmezsem yüzde 99 G.Saray'dayım" demişti.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır