kapat
13.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Laporta'ya bağlı

Aziz Yıldırım'la bir kez daha görüşen Rüştü, 1 milyon 500 bin dolarlık teklif karşısında "Bu rakama kalmam. Ama Laporta, Barcelona'ya başkan olamazsa yeniden konuşuruz" dedi

Yine anlaşamadılar
Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren kalecisi Rüştü ile yeniden anlaşma yolunda sonuca varamadı. Daha önce tercübeli kaleciyle bir araya gelen ve arada uçurum olduğu için anlaşamayan Başkan Aziz Yıldırım, Rüştü ile dün bir görüşme daha yaptı. Yıldırım'ın, milli kaleciye ilk yıl için 1 milyon 500 bin, ikinci yıl için de 2 milyon dolar teklif ettiği öğrenildi. Ancak Barcelona'nın 2.5 milyon euro verdiğini belirten Rüştü, bu rakama imza atmayacağını belirterek, işi Barcelona'daki başkanlık seçimlerine kadar erteledi.

Karar 16 Haziran'da
Rüştü'nün, Azız Yıldırım'a "Aramızda çok büyük fark var. Bu para benim için çok az. Ancak Barcelona'daki başkanlık seçimini bekleyelim. Eğer Laporta, başkan seçilirse büyük olasılıkla oraya giderim. Ama adaylığından çekilirse ya da seçimi kazanamazsa tabii ki Fenerbahçe'de kalmayı isterim. Böyle bir durumda yeniden oturur ve şartlarımızı ortaya koyarız" dediği öğrenildi. Tercübeli kaleci, yönetime yanıtını 15 Haziran'daki Barcelona kongresinden bir gün sonra verecek.

Yönetim arayışa geçti
Rüştü konusunda umduğunu bulamayan Fenerbahçe yönetimi ise bir süredir sürdürdüğü alternatif kaleci arayışlarına hız verdi. Kalecisini, bir İspanyol kulübünün kongresine göre belirlemeye sıcak bakmayan yöneticiler, Avrupa'da daha önceden temas kurdukları kalecilerle yeniden görüşecek. Fenerbahçe'nin kaleci listesinde Hajduk Split'in ve Hırvatistan Milli Takımı'nın file bekçisi Pletikosa en başta. Bu ismin yanısıra Beşiktaş'ın eski kalecisi Asper ile Trabzonspor'un Avustralyalı file bekçisi Petkoviç de gündemde.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır