kapat
13.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Fenerbahçe'ye gelmem

Tatil yaptığı Çeşme'de SABAH'a konuşan Yıldıray, "Fenerbahçe'den menajerler aracılığı ile teklif aldım. Ama benim gönlümde Arsenal yatıyor" dedi

Soluğu Çeşme'de aldı
Milli Takım dağılır dağılmaz, soluğu Çeşme'de alan B.Leverkusen'in yıldızı Yıldıray, SABAH'a ilginç açıklamalar yaptı. Daum'un çok istediği Yıldıray, Fenerbahçe'den menajerler aracılığı ile transfer teklifi aldığını belirterek, "Ama ben futbola Avrupa'da devam etmek istiyorum. Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Sadece F.Bahçe değil, hiçbir kulübü düşünmem" ifadesini kullandı.

Arsenal'i istiyorum
Yıldız futbolcu 5 yıldır oynadığı Leverkusen'de sıkıldığını söylerken, "Artık ayrılmak istiyorum. İspanya'dan teklifler aldım. Emre ve Okan'ın bulunduğu Inter'de beni istiyor. Ancak en ciddi teklif İngiltere'den Arsenal kulübünden geldi. İngiltere Ligi de beni heyecanlandırıyor. Bu yüzden şu anda Arsenal bana en yakın takım olarak görünüyor. Gelecek sezon Ada'dayım" diye konuştu.

Dünyanın en iyi orta alanı
Yıldıray, Milli Takım'la ilgili de "Dünyanın en iyi orta sahası bizde. Emre, Okan ve ben çok iyi anlaşıyoruz. Makedonya engelini aştık. Ben Portekiz'e grup birincisi olarak gideceğimize inanıyorum. Ayrıca Konfederasyon Kupası'nda da dereceye gireceğiz. Bu turnuvada finalde Brezilya'yı istiyorum. Onlarla Dünya Kupası'ndan kalma bir hesabımız var" dedi.

Oğuz YÖRÜK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır