kapat
13.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Arkadaşları kadar şanslı değillerdi

İzmir'de serinlemek için denize giren altı öğrenciden üçü boğularak yaşamını yitirdi. Diğer öğrenciler ise çevredeki balıkçılar tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, önceki gün saat 17.00 sıralarında Balçova İnciraltı Mevkii'ndeki Turkuaz dinlenme alanı yakınında meydana geldi. Eskiizmir'de bulunan Adil İçel İlköğretim Okulu'nun öğrencilerinden Yunus Savcı, Mustafa Akalin, Soner Yaman, Murat Önderli, Sabri Ocaklı ve İlker Bayram okuldan çıktıktan sonra havanın sıcak olması nedeniyle serinlemek için bataklık olan bölgede denize girdi. Ancak akıntıya kapılan çocuklar farkından olmadan kıyıdan uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar ve balıkçılar tarafından suyun içinde çırpınırken görülen çocuklardan Murat, Sabri ve İlker kurtarılarak tekneyle karaya çıkartıldı. Yunus, Mustafa ve Soner ise suyun içerisinde kayboldu.

Olay yerine gelen AKS 110 ekipleri ve Deniz Polisi"ne bağlı uzman dalgıçlar boğularak yaşamını yitiren Savcı ve Yaman'ın cesedini buldu. Suda kaybolan Akalin'in cesedi ise olaydan bir gün sonra çıkarıldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır