kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Cani aşıklar
İstanbul Avcılar'da, iple boğularak öldürülen Nedret Abdullahoğlu'nun (34) katillerinin alt katta oturan komşusu Bahar Kanlıgah (19) ve sevgilisi Eray Eralp (21) olduğu ortaya çıktı. Abdullahoğlu'nun cep telefonu ile ziynet eşyalarını çalan Kanlıgah ve Eralp, polis tarafından yakalandı.
Tüm Metin

  Okulda iğrenç taciz
Bursa ve Ankara'daki sapık öğretmen skandalının yankıları sürerken bu kez Erzincan'da bir olay patlak verdi. Evli ve 3 çocuk babası İbrahim Akpınar'ın (41) görev yaptığı Çukurkuyu İlköğretim Okulu'ndaki bazı öğrencileri, ailelelerine "Bize sarkıntılık ediyor" diye şikayette bulundu.
Tüm Metin

  Osmanlı da çıplak severdi
Modacılar özellikle Çakar'ın "Bu tür defileler Osmanlının manevi kimliğine aykırı" sözlerine tepki gösterdi. Modacı Faruk Saraç yasakçı zihniyete ateş püskürenlerden. "Sarayda yaşamış kişilerin anılarına sahip çıkmak saraya kilit vurmakla olmaz.
Tüm Metin

  Gökçek yine çirkefleşti
Yıllardır kimsesiz ve sokak çocuklarına yardım elini uzatan gazeteci Leyla Umar, atv'de Salı günü yayınlanan A'dan Z'ye adlı programda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sözlü saldırısına uğradı.... Programda Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kahraman Eroğlu...
Tüm Metin

  natasa.com
Hayatımızın her alanına giren internet, 'fuhuş bataklığı'na da girdi... 'Rus mama' Natalia Karakuş'un eski patronu olan 'David' kod adlı Vasili Glinski, Rusya'da bir internet sitesi hazırlayıp Türkiye'ye geldi. Glinski'nin özene bözene hazırladığı www.simona.ru adlı sitesinde ...
Tüm Metin

  Canımı sıkmayın!
5 Trilyonluk büyük ikramiyenin Mersin'deki ortakları arasında kavga büyüdü. Olay, talihli Mehmet Oran'ın, Emniyet'e "biletine ortak olduğunu iddia eden arkadaşı Emir Meydancı ve ailesi tarafından ölümle tehdit edildiğini" söylemesiyle başladı. Şikayet üzerine Emir Meydancı, babası, kardeşi ve arkadaşı gözaltına alındı.
Tüm Metin

  Koleksiyon bakanlığın
Tablolar ve 20 adet çini tabak, sürahi ve vazonun mutabık kalınacak bedel karşılığında Kültür Bakanlığı'na verilmesi kararlaştırıldı. Sözleşmenin iptalinden önce koleksiyonun satılacağı müzeyede BDDK tarafından durdurulmuştu. Bakanlığa devredilmesi kararlaştırılan 322 tablo arasında...
Tüm Metin

  Vatandaş Tarkan
Ancak Tarkan programda ne konserlerinden ne de yeni hit şarkılarından konuştu. Sanatçı, ülkemizde yaşadığımız ekonomik krizi değerlendirdi, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş'le ilgili görüşlerini açıkladı. İşte megastarın ekonomik ve politik değerlendirmeleri:
Tüm Metin

  Psikoloğa gitseydi canına kıymazdı
Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden Üsküdar Özel Amerikan Lisesi 1. sınıf öğrencisi Lara Falay'ı ölüme götüren nedenler belirsizliğini koruyor. Polis genç kızın intiharını çok yönlü soruştururken; Emir isimli erkek arkadaşının da ifadesine başvurulacağı bildirildi.
Tüm Metin

  Otomobili içindeki doktorla çaldılar
Önceki gece Pendik'te bir ATM'den para çekmek isteyen Prof. Dr. Alp eşini arabada bırakarak indi. Bu sırada aniden otomobile binen biri koltuk değnekli 3 kişi, kontak anahtarı üzerinde bulunan aracı çalıştırarak uzaklaştı. Prof. Dr. Müjdat Alp, arkalarından koştu ancak yakalayamadı.
Tüm Metin

  2 yaşındaki Kürşat'a travestiden işkence
Filiz Demir adlı genç kadın geceleri çalıştığı için oğlu Kürşat'ı önceki gece bakıcılık yapan Alev Kara'nın evine bıraktı. Kara'nın sevgilisi Hakan Kara ile travesti arkadaşı Ali Bayar aynı gece eve geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada Hakan Kara ve travesti arkadaşı genç kadını dövdü.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
İstanbul Narkotik Şube ekipleri tarafından uyuşturucu ecstacy hapı kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan mankenler Karin Manuel Atınç ve Gözde Yamanlıca ile 4 kişi hakkında 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır