kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

natasa.com

İstanbul'da yabancı uyruklu kadınları kurduğu internet sitesi üzerinden pazarlayan 'Rus mama' Natalia Karakuş'un eski patronu Vasili Glinski gözaltına alındı
Hayatımızın her alanına giren internet, 'fuhuş bataklığı'na da girdi... 'Rus mama' Natalia Karakuş'un eski patronu olan 'David' kod adlı Vasili Glinski, Rusya'da bir internet sitesi hazırlayıp Türkiye'ye geldi. Glinski'nin özene bözene hazırladığı www.simona.ru adlı sitesinde de birbirinden güzel yabancı uyruklu kadınların boy boy resimlerini yayınlıyordu. Ancak İstanbul Organize Suçlar Şubesi, Glinski'nin site gerçeğini ortaya çıkardı. Çünkü, Glinski, dışarıdan manken ajansı gibi görünen bu sitede 350 dolar (450 milyon lira) karşılığında yabancı uyruklu kadınları pazarlıyormuş.

Uyanık Rus, yakalanma olasılığına karşılık siteye giren müşterilerine özel şifre veriyormuş. Siteye müşteri olarak giren kişi de, sayfalarda gezinerek birlikte olmak istediği kadını seçiyor, kadınla buluşmak istediği mekanı ve telefon numarasını site tarafından verilen e-posta adresine gönderen kişiye bir süre sonra yanıt veriliyormuş. İhbar üzerine harekete geçen polisler, bu siteyi takibe aldı. Ve Etiler'de bir eve suçüstü yaptı. Polis, Glinski'nin de aralarında bulunduğu 7'si kadın 11 kişiyi gözaltına aldı. Sanıkların sorgusu DGM'de devam ediyor.

Salih AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır