kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Mayıs 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Buluşma mekanları İstinye Park

Mustafa DERYAHAN
04.05.2009
Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilen İstinye Park, en çok tercih edilen mekanların başında geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu birçok isim, buluşmak için İstinye Park'ı seçti

Dostlar sohbette

2003 yılında vefat eden genç işadamı Hakan Balkaner'in eşi Sibel Barış ve kızı Pelin önceki gün İstinye Park Masa Restaurant'taydı. Sibel Barış ve kızı, dostları Bahattin Demir, Fatih Ürek ve Ayşe Kazancı ile bir araya geldi.

Sarıgüller Masa'da
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, eşi Fatoş Sarıgül ile birlikte İstinye Park Masa Restaurant'ta yemek yedi. 8,5 aylık hamile olan Fatoş Sarıgül, önümüzdeki günlerde doğacak bebeğinin heyecanını yaşıyor.

Ortaç sevgilisiyle
Şarkıcı Serdar Ortaç ve İsrailli sevgilisi Shimrit Debby ile birlikte İstinye Park'a gitti. Burada Masa Restaurant'ta tatlı yiyen Ortaç ve sevgilisi keyifli bir gün geçirdi. Sevgililer daha sonra Ali-Melis Gürsoy ve Erdal-Esra Matraş çiftinin yanlarına geçerek, dostlarıyla biraraya geldi (altta).

Gülücük saçtılar
Şarkıcı Bengü ile sevgilisi Akın Altan, önceki gün Bebek sahilinde üstü açık araba ile dolaşırken objektiflere yakalandı. Çiftin yüzünden gülücükler hiç eksik olmadı.

Arkadaşlarıyla buluştular
İşadamı Cem Kalyoncu eşi Hülya Kalyoncu ile birlikte dostları ile biraraya geldi.

Telefonu elinde
Modacı Canan Yaka eşi Ergin Tanca ile birlikte Masa Restaurant'daydı.
Haberin fotoğrafları