kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:45 Müge Anlı ile Tatlı Sert
12:30 Gün Ortası
13:00 Mavi Şeker
15:00 Selena
16:40 Benim Annem Bir Melek
19:00 atv Ana Haber
19:45 Spor Haberleri
20:00 Adanalı
23:20 Dünya Bir Oyun Sahnesi
01:40 Yerli Dizi Tekrar
 
20:00 Adanalı
Yasadışı kick boks maçından sonra İdil'e ciddi bir uyarı geliyor. Komiser Nevzat, İdil'in Maraz Ali'den derhal ayrılmasını istiyor.
Cuma ekranının fenomeni 'Adanalı' heyecan dolu bir bölümle karşınıza geliyor. Bu akşam İdil'i gören Maraz Ali beklenmedik bir şekilde kick boks maçını kazanır. Bu yasadışı dövüşü durdurmak da Adanalı'ya düşer. Fakat Adanalı, İdil'i de gözaltına alır. Başkomiser Nevzat, İdil'e Maraz Ali'den ayrılması için süre verir. İdil, Maraz Ali'den ayrılmak için her yolu deneyecektir. Sofia, babasına süpriz yapar ve onu bir gece kulübüne götürür. Bu arada Adanalı ve İdil bir kalpazan çetesinin peşine düşer. Fakat Maraz Ali, ikisinden de önce davranıp kalpazanları yakalar.
ATV 20.00
 
23:20 Dünya Bir Oyun Sahnesi
Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi'nin konukları, 'Güneşi Gördüm' filminin senaristi ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile filmin oyuncuları; Demet Evgar, Erol Demiröz, Nurseli İdiz ve Ali Sürmeli olacak. Program Mahsun Kırmızıgül'ün Diyarbakır'dan İstanbul'a varan yaşam öyküsü ile başlayacak. Daha sonra Kırmızıgül, çocukken başlayan sinema tutkusunu ve bisküvi kutularından nasıl film makinesi yaptığını anlatacak. ATV 23.20