kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Kısa ceket giymeyin, botoksu abartmayın!

06.02.2009
Tom Ford, stilin tekrarlanan kişisel tercihlerle, zaman içinde ortaya çıktığını söylüyor. En önemli püf noktasının ise tutarlılık olduğunun altını çiziyor. Kendi stil sırları ve nasihatları mı? Onları da GQ dergisine açıklıyor:
1.Takım elbise giyerken klasik olmaya çalışın. Klasik bir kesimi olan, omuzlarınızı güçlü ve geniş gösteren, belinize oturan ve bacaklarınızı uzun gösteren takımları tercih edin. Fazla risk almayın.
2.Başkasıyla beraberken aklınızda başka şeyler olmamasına dikkat edin. Anı hissedebilecek kadar kendine güvenenler, çok çekicidirler. İyi bir dinleyici, her zaman istediğini elde eder.
3.Farklı desenleri bir arada giyeceğiniz zaman fazla düşünmeyin. İçinizden geldiği gibi karıştırın.
4.Kısa takım elbise ceketi trendinden nefret ediyorum. Bir erkeğin poposu ceketinin altından göründüğünde kadın hosteslere benziyor. Ve bu hiç de seksi değil.
5.İş takılara geldiği zaman küçük ve sade bilezikleri tercih ederim. Cary Grant saatinin yanına her zaman sade bir altın bilezik takar ve çok şık dururdu.
6.Fazla abartmadıkça biraz botoksun zararı olmaz. Kaşların ortasına yapılan enjeksiyon ile daha cana yakın ve daha yumuşak bir görünüme sahip olabilirsiniz.
7.Nasıl ki kadınlar topuklu ayakkabıyla dışarı çıkmadan önce onlarla rahat yürümeyi öğreniyorlarsa, erkeklerin de aynı şeyi takım elbiseler için yapmaları gerekiyor.
8.Bakım için kulaklarınızı temizlemeniz, saçlarınızı tarayıp cildinize dikkat etmeniz yeterli. Ben her sabah gözlerime buz koyuyorum ve bolca krem kullanıyorum.
Haberin fotoğrafları