kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
MAHMUT ÖVÜR

DP'nin İzmir adayı Bayar mı?

DP cephesi bugünlerde bir hayli hareketli... Bu hareketliliğin en önemli nedeni de belediye başkan adaylıklarında yeni ve ilginç isimlerin gündeme gelmesi.
Bu isimlerin en dikkat çekeni ise Mehmet Ali Bayar ... Uzun süredir genel başkanlık için elini taşın altına koyup koymayacağı beklenen Bayar, bu kez farklı bir yaklaşıma imza attı. Önceki gün Kanal T'de "Politik Performans" programının konuğu olan Bayar şöyle diyordu:
"Demokrasi için DP'nin Türkiye'nin her ilinde, ilçesinde var olması gerekiyor. Bunun için de dün bu misyonun bakan, milletvekili veya etkili bürokrat yaptığı ancak bugün bazı gerekçelerle kenarda bekleyen herkesi DP çatısı altında göreve çağırıyorum."
İlginçtir bu çağrıyı yapan Bayar'ın adı da son günlerde DP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak dile getiriliyor, hatta teşkilat tarafından çok isteniyordu.
Acaba Bayar İzmir'den başkan adayı olacak mıydı?
İşte Bayar'ın kısa cevabı:
"Onur ve heyecan duyarım. Ancak bu konuyu Genel Başkanımız Soylu'yla bile konuşmadık."
Cevabı net olmasa da Bayar'ın aday oluşu sadece İzmir'deki başkanlık yarışına değil, klasik merkez sağa da hareket getirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın