kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Rol arkadaşlarım beni çekemezdi!

02.10.2008
Amerika'da yeni versiyonu yayınlanan 'Evimiz Hollywood'da dizisiyle yine gündeme gelen Shannen Doherty, Us dergisine röportaj verdi. 90'lı yıllara damga vuran dizinin yıldızı "Kızların beni çekemediğini hissettim hep" dedi..
Amerika'da olduğu kadar ülkemizde de 90'lı yıllarda fırtınalar estiren '90210', bizdeki adıyla 'Evimiz Hollywood'da' dizisinin güzel yıldızı Shannen Doherty bugünlerde yine gündemde... Dizinin çekilen yeni versiyonunda kısa süreliğine rol alan Doherty, eski günleri Us dergisine anlatırken rol arkadaşlarını da çekiştirdi! Dizide Brenda karakterini canlandıran Doherty; 90'lardaki rolü sayesinde sahip olduğu geniş hayran kitlesinin kendisini daha uzun süre çekilen yeni versiyonda görmek istediklerine vurgu yaparak, şunları anlattı:

BRENDA'NIN MİLADI ARTIK DOLDU
* Hayranlarım yeni dizide daha uzun süre oynamamı istiyorlar, hatta beni e-mail yağmuruna tuttular ama ben yeniden bir dizinin içinde, uzun süre yer almayı istemiyorum.

* Bence Brenda'nın miladı ilk diziyle birlikte doldu. Yaşayacağı her şeyi ilk dizide yaşadı.

* Tori Spelling yazdığı otobiyografi kitabında benim için çok kötü şeyler söylemiş. Dizinin ilk versiyonunun son bölümlerine doğru ben ayrılmıştım. Tori, benim ayrılmamla birlikte rahat bir nefes aldığını, ekibin gitmeme çok memnun olduğunu söylemiş. Bunlar yalan!

HİÇBİRİYLE AŞKI DÜŞÜNMEDİM
* İlk dizideki rol arkadaşlarımın, özellikle kızların beni çekemediğini hissettim hep...

* Ekipteki çocukların hepsi çok şekerdi ama hiçbiriyle aşk yaşamayı düşünmedim çünkü hepsi benim iş arkadaşımdı.

* Yeni dizide Brenda başarılı bir tiyatrocu olarak Kaliforniya'ya geri dönüyor ve eski dostu Kelly'nin de talebiyle West Beverly Lisesi'nde drama hocası oluyor. Ancak bu sefer Kelly-Dylan-Brenda üçgeni yok!

* Kelly'i oynayan Jennie Garth ile yeni versiyon için birlikte çektiğimiz sahnelerden çok keyif aldık. Eski günlerden birbirimizi iyi tanıdığımız için güven içinde oynadık.
Haberin fotoğrafları