kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
‘Kurt Adam’ Şafak Sezer’in komedi-korku tarzındaki ikinci filmi. Başarılı komedyen, ‘Kutsal Damacana’yla bu türü denemiş ve büyük beğeni toplamıştı.

Bu yıl, benim yılım olacak!

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
02.10.2008
Son filmi 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' yılbaşında vizyona girecek olan Şafak Sezer, 'KurtAdam' ve 'Kolpaçino' adlı iki film daha çekecek. Sezer, "Sinemayı çok seviyorum. Mutluyum. 2009, benim yılım olacak" diyor..
Oyuncu Şafak Sezer'in 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' adlı son filmi 16 Ocak'ta gösterime girecek. Ancak Sezer, 'mola vermeyi' hiç düşünmüyor. Hatta, hemen bayramdan sonra 'Kolpaçino' isimli yeni sinema filmine yoğunlaşacak. Şafak Sezer, iki çocuğun mahallelerine sağlık ocağı yaptırabilmek için, bir kabadayının parasını almalarının ardından yaşadıklarını konu ettiği 'Kolpaçino'da; Semih Saygıner, Kadir Çöpdemir, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Hakan Ural,Yeliz Öney gibi isimlerle çalışacak.

HIRSIZLIĞA KARŞI 'ŞAÇA'

Tüm hazırlıklarını tamamlayan Sezer, hikayenin çalınmaması için, ünlü mizah dergisi Leman'dan arkadaşları Kaan Ertem ve Suat Özkan ile birlikte 'SAÇA' ismiyle bir ajans kurup senaryoyu kayıt altına almış. Bu arada 'SAÇA', üçlünün çocuklarının isimlerinin baş harflerinden (Sudem-Ali Çağla-Arda) oluşuyor. Bu proje biter bitmez, korku-komedi türündeki 'Kurt Adam'ı çekeceğini söyleyen Şafak Sezer, iki filminden de çok umutlu. Sezer, "Kötü işler de yapsam, iyi işler de yapsam sinemayı çok seviyorum. Yoğunluktan şikayetçi değilim. Aksine mutluyum. 2009, benim yılım olacak" diyor.

NEDEN KENDİME RAKİP OLAYIM?
'Kolpaçino'yu, 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git'in gösterime gireceği tarihe kadar bitireceğini fakat aynı anda vizyona sokmak istemediğini de belirten Sezer, "Neden ikisini de aynı döneme denk getirip kendime rakip olayım?" diye konuşuyor. Ünlü oyuncu, bu nedenle 'Kolpaçino'yu ilkbahara bırakacak.
Haberin fotoğrafları