kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
9 yaşındaki Cano, fazla kilolu olduğu için kalbi aşırı sıcağa dayanmamış.

Sıcak kurbanı Cano'yu Kanlıca'ya gömdü

ESİN ÖVET
Cem Yılmaz'ın üç yıl önce sıcaktan ölen köpeği İnu ile aynı kaderi paylaşan Cano; önceki gün Kanlıca'da Sezen Aksu'nun sır gibi sakladığı bir yere gömülmüş..
KONSERE BİLE BİRLİKTE ÇIKARDI
Sezen Aksu 'Cano'sunu kaybetti! Cano'nun aşırı sıcaklar nedeniyle kalp yetmezliğinden ani ölümü sonrası yıkılan Aksu'yu, yakınları teselli etmeye çalışıyor. Ünlü sanatçının hiç yanından ayırmadığı, konserlerinde sahneye bile çıkardığı Golden Retriever cinsi köpeğini önceki gün gözyaşları içinde Kanlıca'da bir yere gömdüğü söyleniyor. Bu arada Cem Yılmaz'ın köpeği İnu'nun da Cano gibi sıcaktan öldüğü ortaya çıktı.

*SEZEN AKSU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İNU'YU ASSOS'A GÖTÜRÜYORDU
Cem Yılmaz, üç yıl önce Assos'a giderken İnu'yu cipinin kafesli bölümüne koymuş. Yolda hiç mola vermeyen Yılmaz, Assos'a geldiğinde 4 yaşındaki İngiliz Bulldog'u köpeğinin ölüsüyle karşılaşmış. Şovmen Beyaz da Cano'nun ölümü sonrası köpeği Kızım'ı arabada taşırken dikkatli olacağını söyledi.

VETERİNER UYARDI:

Sıcak köpeğin kalbini etkiler
Veteriner Hekim Özlem Calp Egeden uyardı: Arabada camlar aralık bırakılsa da hava sirkülasyonu yetersiz olduğundan, köpeklerin vücut ısısı artar. Metobolizma bozulur ve ani ölümler olur.