kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kız olursa 'Şira', erkek olursa 'Camir' adını koyacağız

09.08.2008
- Kötü bir olay yaşadınız, bebeğinizi doğumdan kısa bir süre önce kaybettiniz. Yeniden hamile kalma kararını almak kolay oldu mu?
- S.S:
Travma yaşadım. Üstelik bu acıyı yaşarken, 'Zaten hamile değildi ki,' diye abuk sabuk şeyler yazılıyor hakkınızda. Psikolojik destek aldım. Bu kötü günler beraberliğimizi kuvvetlendirdi. Musa yanımda olmasaydı, atlatamazdım. Bana hep 'Seni nasıl daha çok mutlu edebilirim?' diye soruyordu. Çocuk yapmadan önce birbirimize ömürlük söz verdik. Şimdi yeniden hamileyim. İki ay oldu. Kaybettiğim çocuk hayatımızın nazar boncuğu oldu. Çocuğumuza kız olursa Şira, erkek olursa Camir adını koyacağız. İki aylık hamileyim... Biraz kilolu başladım. Artık çocuğumu da dünyaya getirdikten sonra önüme bakabilirim. Musa kız olmasını istiyor. Ben de. Geçen gün, "Erkek olursa üzülür müsün?" dedi. "Yoo..." dedim. Kız olmasını istiyorum çünkü onu kokoş büyüteceğim.

- Çocuğun dini ne olacak?
- S.S:
Musevi olmadığım için çocuk Musevi olamıyor ama yarın öbür gün çocuk iki dini de görür, hangisini isterse onu seçer. Anne tarafım İtalyan Katolik, dedem Müslüman, evlenmişler, sonra annem Müslüman olmuş.