kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

24.05.2008
Bu alışveriş eğitime destek için
Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Beymen, şimdi de eğitime destek veriyor. Beymen, 26 Mayıs Pazartesi günü Esma Sultan'da düzenlenecek TOG Bazaar kermes alanı içine kuracağı 300 metrekare büyüklüğündeki "İyi Kalpler By Beymen" butiğinde, dünyaca ünlü markaların geçmiş sezonlardan parçaları, İtalyan tasarımcı Lucia Croce tarafından tasarlanan Beymen kadın koleksiyonlarının geçmiş sezonlardaki modelleri sunulacak. Kermes boyunca satışlardan elde edilecek gelir; imkânsızlıklar dolayısıyla eğitimini tamamlayamayan gençlere umut ışığı olmak amacıyla eğitim projelerine bağışlanacak.

60'ların motorcu rocker'ları
Puma, Ferrari için hazırlanan ürünlere ek olarak, Motor Sporları İlkbahar 2008 Koleksiyonu'nu Red Bull'un Toro Rosso ve Ducati takımları için hazırlanmış yeni ürünler ile genişletti. Koleksiyondaki STR Rock Cat ayakkabı modeli rocker tarzında dizayn edilmiş. 60'ların İngiliz motorcu rockerlarından esinlenilerek tasarlanmış bu ayakkabı, kendine özgü tarzı olanları cezbedebilir.

Mini Cooper kazanabilirsiniz
Astoria Alışveriş Merkezi, düzenlediği kampanya ile iki Mini Cooper kazanma şansı sunuyor. Astoria'daki mağazalardan 1 Mayıs-30 Eylül 2008 tarihleri arasında 100 YTL ve üzeri alışveriş yapan herkes Serdar Ortaç konser biletinin yanı sıra iki adet Mini Cooper çekilişine katılma şansını elde edecek. Talihliler 7 Ekim 2008 tarihinde gerçekleşecek çekiliş ile belirlenecek. Bir Mini Cooper kazanamasanız bile 6 Haziran'daki Serdar Ortaç konserinde kendinizi avutabilirsiniz.

Alman liginde Türk sponsor
Alman 1. Lig takımlarından FC Volfsburg'un gözde futbolcularından Portekizli Ricardo Costa ile kulübün dergilerinde kullanılmak üzere yapılan çekimlerde, mekân olarak Volfsburg'da yeni açılan Sarar mağazası tercih edildi. FC Volfsburg takımı Sarar'dan sponsorluk talep etti. Milli Takımlar ve Süper Lig takımlarının sponsoru olan Sarar, yurtdışındaki takımların da sponsoru olacak gibi görünüyor.
Haberin fotoğrafları