kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Filmi seçme seyirci izleyecek

* Tunç Başaran filmi çekerken, 'duygu yüklü filmler çok çekildi ama gerçek bir aşk filmi uzun zamandır yapılmıyor' dedi. Film bu konudaki bir boşluğu dolduruyor mu?
R.A.: Kesinlikle aynı fikirdeyim. Türk Sineması'nda uzun zamandır böyle bir film çekilmedi. Son yıllarda bazı Türk filmleri akıl almaz bir şekilde seyirci patlaması yaşadı, dilerim bizim film de seyirciyle buluşur. Ama bu film farklı duygularla çekilmiş, seçme seyircinin seçip, tat alacağı ve sorularla salondan çıkacağı bir film oldu. R.L.: Bu filmin her kesimden insanı tatmin edeceğini düşünüyorum çünkü böyle bir aşkı her kesimden insan yaşıyor. Ayrıca bence tartışma yaratacak bir film oldu çünkü çok cesur bir aşkı anlatıyor. Ben birçok genç kızı temsil ediyorum, Rutkay Bey'in oynadığı Arda karakteri de birçok erkeği temsil ediyor. İnsanların içinde beğenilme arzusu vardır. Özellikle olgun bir erkek bir genç kız tarafından beğenilirse, herkesin hoşuna gider.

SAYILARI ARTTI
* Siz, genç kızlarla olgun erkekler arasındaki ilişkilerin çoğaldığını düşündüğünüz için mi böyle bir senaryo yazdınız?
R.L.: Valla son günlerde çok fazla konuşuluyor, sanki çoğaldı sayıları. Tamam ben bu senaryoyu üç yıl önce yazdım ama sanki yazdıktan sonra bu tarz ilişkinin örnekleriyle daha fazla karşılaştım. R.A.: Bu konuda bir saptamada bulunmak doğru olmaz gerçi ama sanki bu tarz ilişkiler hep vardı. Roksen'in de dediği gibi olgun bir erkek ya da olgun bir kadın olarak, genç biri tarafından beğenilmek herkesin hoşuna gider.