kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kylie Minouge, Metallica ve Rock'n Coke

Arkadaşlar hazır mısınız? Bu yaz yine konser patlaması yaşanacak! Üstelik hepsi temmuz ayına sıkışacak, konserseverin bütçesi bir ayda sallanacak! Sebep? Haziranda Avrupa Futbol Şampiyonası, ağustosun tatil ayı, eylülde de Ramazan olması! İşte konser dünyasından son gelişmeler, organizatörler dünyasında konuşulanlar.

* 20 Mayıs'ta Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak Kylie Minogue 21 TIR ile geliyor. Bu yeni bir haber değil. Yeni olan, TIR'lardan birinin mutfak olması ve Kylie'nin dünyayı turlarken özel aşçısını asla yanından ayırmaması.

* Bu arada Sting ve yeniden birleşen efsanevi grup Police 24 Haziran'da topraklarımızda konser vermek için nabız yokluyormuş. Ama şimdilik istedikleri 1 milyon Euro'yu veren bir organizasyon şirketi çıkmamış.

* Aynı şekilde yüksek fiyatından dolayı yine 24 Haziran tarihini veren Linkin Park şu anda organizatörlerin elinde kalmış durumda.

* Bon Jovi ise daha önce belirlenen 18 Temmuz tarihini Amerika turnesi uzadığı için eylüle sarkıtmış. Tabii eylül de Ramazan'a denk gelince, son anda umarım bu müthiş konser yan yatmaz.

* Leonard Cohen'in 4-5 Ağustos'ta İstanbul'da konser vereceği haberine coşan hayranları biraz daha bekleyeceklermiş. Cohen konseri eylül sonu, ekim başında Abdi ipekçi'de yapılacakmış.

* Kulislerde dönen son büyük haber; Rock'n Coke'un bu yaz çok büyük bir ihtimalle yapılmayacak olması!

* Temmuz ayında Duran Duran'ın gelmesi de kesinleşmiş. Ama tarihi henüz kesinleşmemiş.

* Ve ve ve 27 Temmuz'da Ali Sami Yen'de konser verecek Metallica ise 35 TIR'la gelip, 27 metre genişliğinde sahne kurduracakmış. (Vay vay vay) 45 YTL'den başlayan biletler 15 Nisan'da satışa çıkacakmış. Hadi cümlemize iyi konserler.