kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

dvd ekranı

Yavuz BAYDAR
28.03.2008
Lions for Lambs / Arslanı Kuzulara (Fox / Tiglon)
Film:
* * * / DVD ekstralar: * * *
Siyasi kişiliği ile Hollywood'da hep belli bir yerde duran Robert Redford'dan Irak ve Afganistan'daki Amerikan savaşıyla ilgili hayli eleştirel ama karmaşık ve yer yer durgun bir film. Sağcı bir senatörle (Tom Cruise) liberal bir gazeteci (Meryl Streep) kapışıyor. Filmin son hikâyesinde de ise bir profesör (Redford) öğrencilerine gerçeği anlatmaya çabalıyor.

The Kingdom / Krallık / (D Home)
Film: * * * / DVD ekstralar: * * * *
Ortadoğu üzerine yapılan filmler içinde meselenin özüne girmese de doğru sorular soranları var. Onlardan biri de bu. Suudi Arabistan krallığında Amerikalı bir şirket çalışanları katliama uğrar. Bunun üzerine bir özel harekat timi katilleri bulmak ve 'halletmek' üzere buraya gönderilir. İşin içine girdikçe nasıl karmaşık bir ülkeye geldiklerini ve tehlikenin ne kadar büyük olduğunu anlarlar.

The Piano Teacher / Piyano Öğretmeni (A&E Film)
Film: * * * */ DVD ekstralar: * *
Michael Haneke'nin en kuvvetli filmlerinden biri. Ve tabii Vanessa Redgrave'i saymazsak, yaşayan en büyük kadın oyuncu, Isabelle Huppert'in de. Viyana'da saygı gören bir öğretmen, Erika. Ama aşırı disiplinli hayatının karanlıklarında, bastırılmış bir cinsellik var. Porno seyrediyor, kendisine acı vermeyi seviyor. Ve bir gün, yakışıklı öğrenci Walter'la aralarında bir şeyler kımıldıyor...

Pilates DVD Set (Boyut Yayın)
11 DVD Box

DVD formatının en yararlı tarafı, sporda kullanılması. Son dönemin gözde fitness türü Pilates için tam biçilmiş kaftan! Evvelce tek tük çıkan Pilates DVD'leri sistematik değildi. Ama bu sette hem A'dan Z'ye uzanan bir dizi egzersiz var hem de hocalar dünya çapında: Lynne Robinson ve Rael Isocowitz gibi. Sette sadece adım adım zorlaşan bir Pilates gösterisi yok, bir de hareketleri anlatan kitapçıklar eklenmiş.
Haberin fotoğrafları