kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener destanı Çin'den bile duyuldu

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Fener destanı Çin'den bile duyuldu
Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Chelsea'yi 2-1 yenerek bir büyük destan daha yazdı. Kazım ve Deivid'in golleriyle gelen tarihi zafer, başta İngiliz basını olmak üzere, dünya medyasında geniş yer buldu. Fenerbahçe'nin bu önemli başarısı binlerce kilometre uzaklıktaki Çin'de bile yankı buldu.

İNGİLİZLER FENERBAHÇE'NİN ZAFERİNİ KONUŞUYOR

Fenerbahçe ile İngiltere'nin Chelsea takımı arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sona eren Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşması İngiliz basınında büyük yankı uyandırdı.

DAİLY EXPRESS: FENERBAHÇE CHELSEA'Yİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İngiliz bulvar gazetelerinden Daily Express, Fenerbahçe'nin Chelsea'yi ''şaşkına çevirdiğine'' dair bir başlıkla haberi okurlarına duyururken, bu sonuçla Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi umudunun ''hassas bir dengeye oturduğunu'' yazdı. Sheffield United'ın eski oyuncusu Colin Kazım'ın sonuçtaki önemli etkisine dikkat çekilen haberde, Chelsea'nin Deivid'in kendi kalesine attığı golle galip duruma geçtiği hatırlatılırken, ''Eğer Kazım 54. dakikada sahneye girmeseydi bu galibiyet daha da katmerli hale getirilebilirdi'' denildi.

Chelsea'nin beş yılda dördüncü yarı finalini oynayabilmesi için gelecek hafta Londra'da Stamford Bridge stadında oynanacak maçı galip olarak bitirmesi gerektiği de hatırlatılırken, İstanbul'daki maçın atmosferine de dikkat çekildi. Haberde, '' Chelsea her pozisyona girdiğinde stat ayağa kalktı, top her Fenerbahçe'ye geçtiğinde stat bu kez de onlara tezahürat yaptı'' denildi.

THE DAİLY MAİL: ATMOSFER TAM ANLAMIYLA TEHLİKELİYDİ

The Daily Mail gazetesi de maç sonucuna geniş yer verdi ve ''düzgün bir ilk yarı sonucundan sonra tam bir felaketin yaşandığını'' yazdı. Chelsea'nin ilk yarıda ''yenilemez'' bir görüntü sergilediğini, harika olduğunu kaydeden Mail, özellikle Michael Ballack'ın topu savunmadayken atağa geçirmekte büyük bir ustalık sergilediğini belirtirken, ''Ancak ikinci yarıda adeta kayboldu. Üstelik kaybolan sadece o değildi'' diye yazdı.

Fenerbahçe'nin, Deivid'in hatasının ardından paniğe kapılmamayı başardığını, aksine bütün sezon boyunca Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği soğukkanlı tutumu aynen sergilediğini kaydeden gazete, çok az sayıdaki futbol sahasının Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ortaya konulan seyirci coşkusuna sahne olabildiğini de vurguladı. 50 bin seyircinin hep birlikte top her Chelsea'ye geçtiğinde ıslık çaldığı, ne zaman Zico'nun futbolcularına geçse coşkuyla destek verdiği belirtilen haberde, ''Atmosfer tam anlamıyla tehlikeliydi ve Fenerbahçe atakları geldi'' diye yazıldı. Stamford Bridge'in ikinci ayağa ev sahipliği yapacağını ve ortamın son derece heyecanlı olacağı da belirtilirken, ''Böyle de olmak zorunda. Bu patlamanın ardından daha azı kurtarmaz'' denildi.

Chelsea'nin daha fazla hata yapma lüksü bulunmadığı da kaydedilirken, ''Grant, Chelsea'nin geleceğini belirleyecek maç için gaza basarken, hiç hata payı olmayacak. Chelsea'nin, ligi, Menchester United'ı filan bir tarafa bırakması ve başarı için tek şansları olan bu maça kilitlenmesi lazım. Ancak Chelsea'nin yarı finaldeki yeri artık garanti değil'' denildi.

GELENEKSEL TÜRK FUTBOL SEYİRCİSİ KARŞILAMASI

THE DAİLY TELEGRAPH: FENERBAHÇE CHELSEA'Yİ SERSEME ÇEVİRDİ


The Daily Telegraph gazetesi de Fenerbahçe'nin, Chelsea'yi serseme çevirdiğini yazdı ve maçın sonucunda Colin Kazım'ın önemli etkisine dikkat çekti. Deivid'in kendi kalesine attığı golün Chelsea'ye erken bir galibiyet sevinci yaşattığı belirtilen haberde, ''Chelsea maçı Colin Kazım yedek kulübesinden çıkana ve durumu eşitleyene kadar kontrolünde götürüyordu. Deivid sonucu galibiyet haline getiren golü de attı'' denildi.

Chelsea'nin, Şükrü Saracoğlu'nda Türk futbol seyircisinin ''geleneksel'' karşılamasına tabi tutulduğu da kaydedilirken, ''Allah'tan Deivid'in kendi kalesine attığı golle bir ara sustular. Bu noktadan itibaren Chelsea rahatladı ve oyunun hakimiyetini ele aldı, ancak buna ikinci bir gol ekleyemediler. Bir ara Essien buna yaklaştı, ama olmadı'' ifadelerine yer verildi. Haberde Chelsea'nin Kazım'ın oyuna girmesiyle o dakikaya kadar sergilediği hovardaca tutumun bedelini ödediği belirtilirken, Kazım'ın zekice ataklarıyla Chelsea defansını böldüğü kaydedildi.

THE GUARDİAN: CHELSEA BAŞ AĞRISIYLA YURDA DÖNÜYOR

Chelsea'nin, şimdi yarı finale ulaşmak gibi zor bir hedefi bulunduğu, Avram Grant'ın üzerinde büyük bir baskı bindiği de kaydedildi. The Guardian'ın haberinde de Deivid'in ataklarının Chelsea'yi evine baş ağrısıyla gönderdiği belirtilirken, ''Chelsea'nin kendisinden başka suçlayacağı hiçbir şey yok'' denildi. Chelsea'nin aslında çeyrek finalin ötesine geçme şansı olduğu belirtilen haberde, erken gelen golün konuk takıma ''bir dilim şans'' ikramı olduğu, ancak Chelsea'nin bundan sonra ayağına gelen fırsatları kullanamayıp, ''hovardalıklarının sonucunda mateme boğulduğu'' kaydedildi. Dalganın yönünün ikinci yarıda Kazım'ın oyuna girmesiyle başladığı da belirtilirken, Kazım'ın imajının yeni çevresinde yeniden oluştuğu, genç futbolcunun Fenerbahçe'nin başarısını parlattığı ve ilk golün de sahibi olduğu ifade edildi. Deivid'in ikinci golüyle Chelsea'nin gelecek salı günü oynanacak rövanşın hiç de kolay olmayacağını anladığı da belirtilirken, ''Gelecek salıya kadar Chelsea'yi uykusuz geceler bekliyor'' denildi.

KAZIM CHELSEA'Yİ ZOR BİR YOLA SOKTU

The Independent gazetesi de Avram Grant'ın, ''ihtişamlı bir sonuca ulaşmak konusunda gördüğü tatlı rüyanın Kazım tarafından yerle-bir edildiği''ni yazdı.

Kazım'ın İngiltere'deki spor geçmişine dikkat çeken Inpependent, genç futbolcunun Doğu Londra'daki Leytonstone semtinden Boğaz kıyılarına yaptığı muhteşem yolculukta yeni bir sayfa yazdığını vurguladı.

THE TİMES: KAZIM CHELSEA'Yİ ZOR BİR YOLA SOKTU

The Times gazetesi de Chelsea'nin, Fenerbahçe'den acı bir ders aldığını belirten bir başlıkla haberi yayımladı. Kazım'ın, Chelsea'yi zor bir yola soktuğunu da vurgulayan Times gazetesi, Chelsea'nin aslında dün sezonun en iyi futbollarından birini oynadığını, ancak şok bir yenilgi aldığını kaydetti.

Avram Grant'ın yenilginin sebebini izah etmekte zorlandığını da kaydeden gazete, ''Grant, kendi suçu olup olmadığına bakmaksızın yanlış giden her şeyi şansa yükledi. Oysa iyi bir menajer kaybetmesi gereken maçı bile kazanmanın yolunu bulan kişidir. Zavallı olanları ise kazanmaları gereken maçları bile kaybeder'' diyerek Chelsea'nin teknik direktörünü ağır bir dille eleştirdi.

Başlangıçta Chelsea'nin yeterli güvene sahip olduğunu, hatta kendine fazla güvenmesinin en büyük sorunu olduğunun bile söylenebileceğini kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin taraftarlarının da desteğiyle iki gol attığına dikkat çekti. Haberde, Şampiyonlar Ligi'nin Chelsea'de bu sezon ikinci menajerin kafa derisini de tehlikeye sokabileceğini öne sürdü.

ÇİN BASINI: SARAÇOĞLU CEHENNEMİ

Çinliler, Şükrü Saraçoğlu stadını artık 'cehennem' olarak niteliyor. Ülkenin en çok tıklanan internet sitelerinden Netease (163.com), maçtan önce Saraçoğlu'nu 'cehennem' lakabıyla tanıttı.

Maçın dakika dakika ayrıntılı özetine yer veren web sitesi, haberi "Deivid kendi kalesine gol attı, sonra muhteşem gol geldi, Fenerbahçe 2 - Chelsea 1" başlığı ile okuyucularına duyurdu. Haberde, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında 5 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe'nin ilk defa karşılaştığı Chelsea'yi, yenik düşmesine rağmen 2-1'lik skorla yenmeyi başardığı belirtildi.

Bir başka ünlü internet sitesi Sina.com maçın görüntülü özetini sitesinde yayınladı. Haberin başlığında "Chelsea cehennem stadında bozguna uğradı, titreten muhteşem ölümcül vuruşa maruz kaldı" denilerek Deivid'in şutuna vurgu yapıldı.

Haberde, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde 6 maçtır yenilmeyen Chelsea'nin bu unvanına son verdiği kaydedildi. Fenerbahçe'nin böylece bu sezon kendi sahasında yenilmeme başarısını sürdürdüğü hatırlatıldı.

Çin'in en büyük gazetesi olan 'Halkın Günlüğü' de haberi "Fenerbahçe'den beklenmedik patlama, Chelsea deplasmanda 2-1 mağlup" şeklinde duyurdu. Maçın dakika dakika uzun özetine yer verilirken, Chelsea'nin bu sezon ilk mağlubiyeti tattığı, Fenerbahçe'nin de beş maçtır kendi sahasında yenilmediği aktarıldı.

İSPANYOL BASINI: SEVİLLA'NIN CELLATI, CHELSEA'Yİ YIKTI''

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiltere'nin Chelsea takımını 2-1 yenen Fenerbahçe, İspanyol basınından büyük övgü aldı.

''Sevilla'nın cellatı, Chelsea'yi yıktı'' başlığını atan El Mundo Deportivo gazetesi, ''Chelsea, dün ziyaret ettiği Fenerbahçe cehenneminde, yanmaktan kaçtı. Türkler, Chelsea'ye göre daha az gol fırsatı buldular, ancak yakaladıkları anları iyi değerlendirdiler. Londra'ya küçük, ama Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmayı hayal ettirebilecek bir avantajla gidecekler'' yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'nin ilk yarı kötü, ancak ikinci yarı mükemmel oynadığını yazan İspanyol gazetesi, ''Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde yenilmemiş bir takıma karşı kazanmayı başardı'' diye yazdı.

''Fenerbahçe süpriz yapıyor ve turu geçmenin kapısını açık bırakıyor'' başlığını atan AS gazetesi de ''Fenerbehçe'nin başarısı, Juandeli Tottenham'ın İngiltere kupası finalindeki galibiyeti haricinde, çok daha büyük değere layık. 1.5 yıldan fazladır hiç kimse bir maçta Chelsea'yi böyle yenemedi'' dedi. AS, maçın en iyisi olarak kaleci Volkan'ı seçerken, ''Dalga halinde gelen Chelsea'ye karşı kurtarışları takımına can verdi'' değerlendirmesini yaptı.

Marca gazetesi ise ''Chelsea, soğuk Türk sambasında dans etti'' ifadesini başlığına çıkararak, ''Deivid'in maçın başaktörü'' olduğunu belirtti. Gazete, ''Beraberliğe kadar cenaze gibi sessiz olan Şükrü Saracoğlu Stadı, Deivid'in olağanüstü güzel golüyle neşeli bir cehenneme dönüştü. Deivid, güzel goller atma uzmanı'' şeklinde yorumda bulundu.

FRANSIZ BASINI: CHELSEA İSTANBUL'DA DÜŞTÜ

Fransa'da yayımlanan spor gazetesi Lequipe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Fenerbahçe'nin Chelsea'yi 2-1 yendiği maçla ilgili yaptığı yorumda, ''Chelsea, İstanbul'da düştü'' dedi.

Dünyaca ünlü İngiliz takımının aldığı yenilginin spor kamuoyunu şaşırttığını yazan Fransız gazetesi, ''İlk 1 saatlik bölümde Chelsea, oyunun hakimiydi. Bununla birlikte Fenerbahçe, etkili oyunuyla rakibini 2-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Maçın büyük bir bölümünde Chelsea, Fenerbahçe'ye karşı üstünlük sağladı ve ikinci gol için pozisyonlar buldu. Ancak son 30 dakikada Fenerbahçe'nin etkili oyununa boyun eğdi'' yorumunu yaptı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki en güçlü savunmanın Chelsea'de olduğunu vurgulayan Lequipe, Fenerbahçe'nin ilk 1 saat içerisinde İngiliz takımının savunmasını aşmakta zorlandığını kaydederken, ''Bugünden yarı finale kimin çıkacağını kestirmek güç'' değerlendirmesinde bulundu.Chelsea Teknik Direktörü Avram Grant'ın, ''İstanbul'daki futbol havasını çok beğendim. Burada gerçekten bir futbol ambiansı var'' şeklindeki demecine de yer veren Fransız gazetesi, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı 'muhteşem' olarak niteledi.

Lequipe, Fenerbahçe'de kaleci Volkan'a 8, Kezman'a 4, Chelsea'de ise Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Makelele'ye 6, Lampart'a ise 4,5 yıldız verdi.

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYETİ MACARİSTAN BASININDA

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselme mücadelesinde dün gece İstanbul'da İngiliz Chelsea takımına karşı aldığı 2-1'lik galibiyet Macaristan basınında geniş yer aldı.

Başta ulusal televizyon kanalları olmak üzere Macar medyası, Fenerbahçe'nin galibiyetini ''İstanbul'da müthiş sürpriz'' başlığıyla verdi.

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzeti Sport, bugünki sayısında attığı başlığında ''Brezilyalı Deivid'in bomba golüyle Fener az da olsa avantaj sağladı'' diye yazdı.

Gazete, Fenerbahçe'nin turu geçmek için umutlandığını, şimdiye dek Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol yiyen Chelsea'nin İstanbul'da bir maçta 2 gol yediğini, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını yazdı.

Macaristan'daki diğer basın organları ise Sarı Kanaryaların galibiyetini okuyucularına şöyle aktardı:

Hid Magazin: ''Chelsea İstanbul cehenneminde yandı''. Dergi, maçın 2-1 Türklerin lehine sonuçlandığını, ancak her üç golün de Türk takımından geldiğini yazdı. Deivid'in kendi kalesine attığı sürpriz golle şok olan Fenerbahçe'nin ikinci yarıda şimdiye dek oynadığı tüm Şampiyonlar Ligi maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Chelsea'ye sahayı dar ettiğini, maçtan 2-1 galip ayrılarak tur için önemli avantaj sağladığını yazdı.

Nepszabadsag Gazetesi: ''Fener kendi sahasında avantaj sağladı'' başlığıyla verdiği haberinde, ''günün kahramanı Brazilyalı Deivid her iki kaleye de gol atarak takımına galibiyeti getirdi'' diye yazdı.

İnternet siteleri ise şu başlıkları attı:

Sport Forum: ''Fenerbahçe'nin müthiş galibiyeti''

Foci Tip: ''İstanbul'da bomba gol, bomba sürpriz galibiyet''

Samsung Sport: ''Fenerbahçe yarı finale göz kırpıyor''

MNO: ''Harika Fener''

RUS BASINI: "CHELSEA İSTANBUL'DA REZİL OLDU."

Ünlü Rus Oligark Roman Abromoviç'in takımı Chelsea'nin İstanbul'da aldığı yenilgi Rus basınında 'Chelsea İstanbul'da rezil oldu' şeklinde verildi. Rusya'nın önemli internet haber ve spor gazetelerinde yapılan değerlendirmelerde Fenerbahçe'nin mucize gerçekleştirdiği ifade edildi.

GAZETA.RU: Chelsea Türkiye'de tökezledi

Şampiyonlar Ligi ilk çeyrek final oyunlarında Fenerbahçe kendi sahasında Chelsea'yi 2:1 yendi. Türk takımı kendi kalesine gol atmasına rağmen Avrupa'nın en prestijli karşılaşmasında "aristokratları" yenmeye başardı.

UTRO.RU: Chelsea İstanbul'da rezil oldu

Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinin oynandığı ikinci günde taraftarlar Arsenla-Liverpool arasındaki ilginç müsabakayı izledi, ancak Fenerbahçe ve Chelsea maçını izlemeye karar verenler ise seçeneklerine pişman olmadı.

SPORTS.RU: Fenerbahçe evinde yenilmez

Sevilia'yı mağlup eden Fenerbahçe büyük bir mucize göstererek Chelsea'ye karşı büyük bir zafer kazandı.

SOVYET SPOR GAZETESİ: David Galiaf'ı mağlup etti

Fenerbaçe sansasyonel bir şekilde Chelsea'yi yendi. Maçta en önemli oyuncu kendi kalesine gol atan David oldu. Ancak daha sonra ayıbını Türklere galibiyeti getiren müthiş gol ile silmeyi başardı.

VZGLYAD GAZETESİ: CHELSEA İSTANBUL'DA YENİLDİ

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanan oyunda Fenerbahçe Chelsea'yi yendi, Arsenal ise Liverpool ile berabere kaldı.

NTV SPOR KANALI: FENERBAHÇE KAZANMA SERİSİNİ UZATTI

Tarihinde ilk defa çeyrek finale çıkan Türkiye'nin Fenerbahçe kulübü taraftarlarının müthiş desteğiyle Chelsea'yi 2-1 yendi.

İNTERFAKS: Şampiyonlar Ligin'de Chelsea'nin ilk mağlubiyeti

DELO GAZETESİ: Chelsea Londra'ya boş döndü

RUSYA GAZETESİ: Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde beklenmedik şekilde Fenerbahçe'ye yenildi

MOSKOVA EKOSU RADYOSU: Türkiye'nin Fenerbahçe'si Şampiyonlar Ligi'nde sansasyonel şekilde Chelsea'yi yendi.

DALPRAVDA.RU: Chelasea futbol yarışmasını kaybetti

FUTBOL NA KULİÇKAH GAZETESİ: "İstanbul'un mutlu sonu'

SPORTKOM:
Fenerbahçe Chelsea ile dalga geçti

FENERBAHÇE'NİN CHELSEA GALİBİYETİ ALMAN BASININDA

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'yle İngiliz Chelsea takımı arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı karşılaşma, Alman basınında da geniş yankı buldu.

Bild gazetesi, ''Galibiyet hediye edildi! Ballack titreyecek'' başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli takımının kaptanlığını yapan Michael Ballack'ın Chelsea takımıyla çok acı bir yenilgi aldığı ifade edildi.

Chealsea'nin Fenerbahçe'ye karşı ilk yenilgisini aldığına işaret edilen haberde, günün adamı olarak 99 numaralı formasıyla Deivid gösterildi.Ballack'ın katkılarıyla da Chelsea'nin, karşılaşmanın ilk devresinde üstün oynadığı, ancak Ballack'in, 1-1 beraberlik golünden sadece 2 dakika sonra kaleci Volkan'a karşı başarısız kaldığı ve böylece galibiyeti hediye ettiği savunuldu.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayınlanan B.Z gazetesi de ''1-2'lik bozgun! Ballack Chelsea'yle bozguna uğradı'' başlığıyla haberi okurlarına duyururken, Kicker adlı spor dergisi de ''Şimdi Ballack ve beraberindekiler titremek zorundalar'' başlığını kullandı.Kicker'in haberinde, Chelsea'nin 685 dakika sonra Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez kalesinde bir gol gördüğü, maçta Deivid'in talihsiz kişiden kahraman rolüne dönüştüğü belirtildi.

''www.sport1.de'' adlı İnternet sitesi de ''Fenerbahçe Chelsea'yi devirmeyi başardı'' başlığıyla verdiği haberde, Deivid'in, 30 metreden attığı gol ile hatasını telafi ettiği ve Fenerbahçe taraftarlarını, ilk kez yarı finale çıkma rüyalarına soktuğu kaydedildi.

AJANSLAR
Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Fenerbahçe 28 19 6 3 61 28 63
2 Galatasaray 28 18 7 3 51 20 61
3 Sivas 28 19 4 5 46 20 61
Tümünü göster...
4 Beşiktaş 28 18 4 6 44 28 58
5 Kayseri 28 13 9 6 44 25 48
6 Denizli 28 11 6 11 37 36 39
7 Trabzon 28 11 5 12 37 36 38
8 G.B. Oftaş 28 9 9 10 28 29 36
9 Ankaragücü 28 9 9 10 29 34 36
10 İ.B.B. Spor 28 9 8 11 39 36 35
11 Gaziantep 28 8 8 12 30 40 32
12 Bursa 28 7 10 11 28 33 31
13 Ankaraspor 28 7 9 12 28 33 30
14 G.Birliği 28 7 7 14 38 44 28
15 Konya 28 8 4 16 28 57 28
16 V.Manisa 28 6 8 14 37 51 26
17 Ç.Rize 28 6 7 15 27 51 25
18 Kasımpaşa 28 5 4 19 19 50 19
Haftanın Maçları
28. Hafta
 Ankaraspor 1  
  Trabzon 0  
 Denizli 3  
  G.Birliği 2  
 Beşiktaş 1  
  Fenerbahçe 2  
 Kayseri 1  
  İ.B.B. Spor 2  
 Ankaragücü 2  
  Bursa 0  
 Kasımpaşa 0  
  Sivas 4  
 Konya 0  
  G.B. Oftaş 1  
 V.Manisa 2  
  Ç.Rize 1  
 Galatasaray 0  
  Gaziantep 0  
Haftanın Maçları
29. Hafta
 Trabzon Denizli Cuma 20:00  
 G.B. Oftaş Kasımpaşa Cumartesi 15:00  
 Fenerbahçe Kayseri Cumartesi 19:00  
 İ.B.B. Spor Ankaraspor Pazar 15:00  
 Sivas Beşiktaş Pazar 15:00  
 Gaziantep Ankaragücü Pazar 15:00  
 Bursa V.Manisa Pazar 15:00  
 Ç.Rize Konya Pazar 15:00  
 G.Birliği Galatasaray Pazar 19:00