kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kaan Urgancıoğlu Serenay Sarıkaya

atv ekranında sıcacık bir aşk yaşanacak!

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN
İki gencin zorlu aşkını anlatan 'Limon Ağacı' adlı dizi atv'de başlıyor. Dizide Kaan Urgancıoğlu ile Sinan Çetin'in son keşfi olan Serenay Sarıkaya oynuyor..
İzleyenleri yepyeni duygulara, yepyeni mekanlara götürecek olan atv'nin yeni dizisi 'Limon Ağacı' bu akşam görücüye çıkıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Sinan Çetin'in yeni keşfi Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştıkları dizi, İstanbullu bir genç ile kasabalı bir kızın aşkını anlatıyor.

GÖCEK'TE ÇEKİLİYOR
'Limon Ağacı'nın çekimleri doğal güzelliğiyle dillere destan olan Marmaris-Göcek'te yapılıyor. Dizinin senaryosunu ise 'Asmalı Konak' ve 'Baba Evi' gibi işlere imza atan Mahinur Ergun tarafından yazılıyor. Yapmıcılığını Plato Film-Sinan Çetin'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Deniz Ergun üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Kayabaş, Zuhal Gencer, Keiko Belir Yarar, Pınar Parlak ve Selda Özer de bulunuyor.

YEPYENİ BİR YÜZ
Yapım, izleyiciyle yeni bir yüzü de tanıştırıyor: 20 yaşındaki Serenay Sarıkaya... Oyunculuk okuyan Sarıkaya daha önce oynadığı 'Plajda' filminde Sinan Çetin tarafından keşfedilmiş... 'Limon Ağacı'nda ilk başrolünü oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen genç oyuncu "Kendimi bu güzel atmosferin içine bıraktım. Çok sıcak ve güzel bir hikaye anlatıyoruz" diyor. atv 22.20
Haberin fotoğrafları