kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Âşık olduğu Çağla Arin’i öldüren Hüseyin Zengin, kendisine engel olmak isteyen talihsiz kızın arkadaşı Seda Tunca’yı da yaraladı.

Önce 4 bin mesaj sonra ölüm geldi

Mehmet YILDIRIM SABAH Fatih ŞENDİL
Ş.Urfa'da sevdiği kıza 2 yılda 4 bin mesaj yollayan Hüseyin Zengin aşkına karşılık bulamayınca genç kızı öldürdü, arkadaşını yaraladı Boğazını keserek intihara kalkışan öfkeli genç, hastaneye kaldırıldı..
Şanlıurfa'da karşılıksız aşk dehşeti yaşandı. Emniyet Caddesi Özdiker Apartmanı'nda dün sabah saat 07.10 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Hüseyin Zengin, aynı fakültenin 3'üncü sınıfında okuyan Çağla Arin'e (22) âşık oldu. Zengin, genç kıza yaklaşık iki yıl önce arkadaşlık teklif etti.

ŞİKÂYET ETTİ AMA...
Teklifini kabul etmemesine rağmen genç kızın peşini bırakmayan Zengin, geçen zamanda sürekli tekliflerini yeniledi, cep telefonunu bulduğu genç kıza aşkını anlatmak için iki yılda 4 bine yakın mesaj attı. Her defasında reddetmesine rağmen peşini bırakmayan Hüseyin Zengin'in, son zamanlarda kendisini "Teklifimi kabul etmezsen seni öldürürüm" diyerek tehdit ettiğini belirten Çağla Arin, bir süre önce savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ocak ayında polis tarafından gözaltına alınıp, daha sonra serbest bırakılan Zengin'in ifadesinde "Sevdiğim için yaptım" dediği öğrenildi.

TEBLİGATI YIRTTI
Genç kız, aynı zamanda üniversite yönetimine de Zengin'i şikâyet etti. Çılgın âşık, üniversitenin çağrısına rağmen savunmasını vermeye gitmeyince önceki gün yazılı tebligat gönderildi. Sınıfta aldığı tebligatı sinirlenerek yırtan Zengin, dün sabah saat 07.10 sıralarında genç kızın evine gitti. Apartmana giren genç, asansörün önünde beklemeye başladı. Çağla Arin ve ev arkadaşı Seda Tunca, okula gitmek üzere evden çıktıklarında karşılarında Zengin'i buldu. Aşkını yeniden dile getirip arkadaşlık teklifini tekrarlayan Zengin, yine reddedilince dehşet saçtı.

28 KEZ BIÇAKLADI
Çağla'yı vücudunun 28 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren Zengin, kendisine engel olmak isteyen genç kızın ev arkadaşı Seda Tunca'yı da bacağından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Daha sonra kendini de bıçaklayarak intihara kalkışan öfkeli gencin boynunda 6, bileğinde 1 bıçak kesiği bulunduğu, karnına da 3 kez bıçak sapladığı belirlendi. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis, yaralı halde bulduğu Seda Tunca ile Hüseyin Zengin'i hastaneye kaldırdı. Çağla'nın cesedi ise Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Haberin fotoğrafları