kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:30 Jetgiller
09:00 Tazmanya Canavarı
09:30 Red Kit
10:00 Yerli Dizi Selena
12:00 Red Kit
12:30 Gün Ortası
12:50 Kadın Olmak
15:00 İtirazım Var
16:40 Yerli Dizi Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:50 Spor
20:00 Yerli Dizi Elveda Rumeli
22:30 Yerli Dizi Yaban Gülü
00:20 Haber Program Muhabir
 
00:20 Haber Program Muhabir
MUHABİR atv 00.20 .
Genel yönetmenliğini Suat Kozluklu'nun üstlendiği 'Muhabir' bu hafta, kendisini doktor yerine koyan aktarları ve 'kanser' gerçeğini masaya yatırıyor. Peki 'Şifalı bitkiler çağın vebası kanseri yenmekte ne kadar etkili? Hangi yiyecekler kanseri önlemede faydalı? Sorulara Amerika'da yürüttüğü kanser çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Ömer Küçük yanıt veriyor.
 
12:50 Kadın Olmak
KADIN OLMAK atv 12.50 .
Berna Laçin'in atv ekranlarında ilgiyle izlenen programı 'Kadın Olmak' hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Programın bugünkü bölümüne eski manken, yeni oyuncu Nefise Karatay konuk olacak. Modadan hobiye, yemekten çocuk bakımına kadar her konuda bilgi veren program özellikle kadın izleyicileri ekrana çekiyor.
 
20:00 Yerli Dizi Elveda Rumeli
ELVEDA RUMELİ atv 20.00 .
Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez ve Berrak Tüzünataç'ın oynadığı, atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Elveda Rumeli' yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Bu bölümde olaylar şöyle gelişecek: Ramiz ve ailesi; tüm kasabanın tepkisine karşı; yargılanmak üzere hapiste tutulan Zarife'nin yanına giderek ona ellerinden geldiğince destek olurlar. Ramiz mahkemenin sonuçlanmasını ve kızının bir an önce eve dönmesini beklerken, Abdül ise Zarife ve Aleks'in en ağır cezayı almaları için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Diğer taraftan; Teselya sınırındaki Yunan tecavüzlerine daha fazla göz yummayan Osmanlı Devleti Yunanistan'a savaş açmıştır. Zor günler yakındadır.
 
22:30 Yerli Dizi Yaban Gülü
Bir anne-kızın hayatla mücadelesini anlatan 'Yaban Gülü' adlı dizi bu akşam ilk bölümü ile atv ekranlarında....
atv ekranlarında bu akşam bir anne ile kızının dramatik öyküsünü anlatan yeni bir dizi başlıyor: 'Yaban Gülü'... İşte ilk bölümün konusu: Varoş bir mahallede büyüyen Laçin, babasının öldürülmesinden sonra annesi Ayten ve erkek kardeşi Ömer'le zor durumda kalmıştır.

ZENGİN-FAKİR AŞKI
Ayten çocuklarını korumaya ve ailenin geçimini sağlamaya çalışmaktadır. Bir gün Laçin, bir iş adamının oğlu olan Hakan'a aşık olur ve kendisini bulutların üzerinde bulur. Oysa Hakan'ın amacı sadece bu güzel ve saf kızla biraz gönül eğlendirmektir.

KÜNYE
Yönetmen:
Filiz Kaynak
Senaryo: Nuran Devres
Oyuncular: Hatice Şendil(Laçin), İpek Tenolcay(Ayten), Cihan Okan(Selim), Sarp (Hakan), Duygu Şen (Pelin), Cihan Yenici (Ömer)

atv 22.30