kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

İstanbul'a hareket geldi!

İki haftadır hayalet şehir kıvamındaki İstanbul'a hareket geldi. Sömestr tatilinin bitmesiyle birlikte davet trafiği hızlandı.
İstanbul'un elitleri sömestr tatili nedeniyle Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına dağılınca İstanbul resmen hayalet şehir kıvamına bürünmüştü. İstanbul'dan ayrılmayanlar son iki haftayı PTT partileri (Pijama, Terlik, Televizyon) ile idare etmek zorunda kalmıştı. Allah'tan tatil bitti de bir gecede birkaç kapı aşındırmaya bayılan İstanbul'un elitlerine gün doğdu. Bu hafta İstanbul'da tam bir davet trafiği yaşandı. Üstüne bir de Sevgililer Günü denk gelince, herkes kendini sokaklara attı!

ARAYA HATIRLI KİŞİLER GİRDİ
Bu arada Sevgililer Günü akşamı, insanların mekanlarda yer bulabilmek için araya hatırlı kişiler soktuğunu bile duydum!!! Artık 'Kimsede para yok' geyiklerine karnım tok!.. Bu hafta gerçekleşen davetlerden biri de Sevgililer Günü ile ilintiliydi. Bonus ile American Express kartlarının özelliklerini bir arada sunan 'Bonus Platinum Card'ın Sevgililer Günü'ne özel yapılan 'P.S. I Love You' filminin Kanyon'daki galasına İstanbul'un elitleri büyük ilgi gösterdi. Başrolde Oscarlı oyuncu Hilary Swank'ın rol aldığı filmin kadrosunda Gerard Butler de yer alıyor. İkilinin performansı cidden görülmeye değer...