kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyetik çiftler toplanıp fantezilerini konuşuyor!

Sosyetenin son çılgınlığı, seks ve fantezilerin konuşulduğu forumlar. Ünlü sosyetik çiftler bir evde toplanıp cinsel yaşamları ve seks fantezileri üzerine 'forum' yapıyor, yeni fikirler ediniyorlar. Şimdi sosyetede herkes bu seks ve fantezi forumlarını konuşuyor.
Yıllardır sosyeteyi çok yakından takip eden bir gazeteci olarak şimdiye kadar sosyetenin birçok sıra dışı davetine, çılgın partilerine, marjinal eğlencelerine, dudak uçuklatan lüks harcamalarına şahit oldum. Buna rağmen, onların çılgınlıklarına ait son duyduklarıma inanamadım, "Bu kadar da olmaz" dedim. Ama iyice araştırınca doğru olduğunu öğrendim. O yüzden de sizlerle paylaşıyorum.

SANSÜRLEMEK YOK!
Sosyetede son trend, kendi aralarında 'Forum' diye adlandırdıkları, seks hayatının ve cinsel fantezilerin konuşulduğu ev partileriymiş. 4-5 yakın çift, bir evde toplanıp önce güzel bir yemek yiyormuş. Ardından ellerine içkilerini alıp koltuklarına kuruluyor ve forumu başlatıyorlarmış. Eşler, cinsel yaşamlarını, en ince ayrıntılarına kadar, hiç sansürsüz anlatıyormuş. Anlatılanlar üzerine de yorumlar yapılıyormuş!

FANTEZİLER ANLATILIYOR
Sonra cinsel fantezilere geçiliyormuş ve bu kez çiftler, isteyip de şimdiye kadar yaşayamadıkları cinsel fantezilerini anlatıyormuş. Tabii bu arada yaşadıkları fantezilerden örnekler vermeyi ihmal etmiyorlarmış. Böylece anlatılan ve hayal edilen fanteziler üzerine fikir teatisi yapıyorlarmış. Çiftler, cinsellikle ilgili yeni fikirler edinip, farklı fanteziler öğreniyormuş...

KONUŞ AMA YAPMA!
Sosyetik forumun amacı, çiftlerin cinsel hayatlarını renklendirmekmiş. Ama bu toplantılarda konuşmanın ötesinde bir şey olmuyormuş. Zaten forumun birinci şartı, 'konuş ama yapma'ymış. Yani bu forumlarda sadece anlatılanlar ve fikirler paylaşılıyormuş. Duydukları, öğrendikleri fantezileri sonra uygulayıp uygulamadıklarını bilmiyorum ama herkes çok mutlu ayrılıyormuş. O yüzden de yeni çiftlerin katılımıyla yeni forumlar yapılıyormuş. Forum trendini, hangi sosyetik çiftlerin başlattığını ve hangi çiftlerin buluşup cinsel yaşamlarını bütün ayrıntısıyla birbirlerine anlattıklarını biliyorum ama belgeleyemeyeceğim için isimlerini ifşa edemiyorum.

FORUMLAR ÇOĞALIYOR
Bu çiftler, sosyetenin en tanınmış isimleri arasında yer alıyor. Çok ünlü ve saygın soyadlarına sahip olan forumcuların iş dünyasında da çok tanındıklarını söylemeden geçemeyeceğim. Kısacası şimdi sosyete bu forumları konuşuyormuş, bu yüzden de yeni forum grupları kuruluyormuş. Haydi hayırlısı, bakalım bu forumların sonu nereye varacak!!!