kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Siren Ertan

Siren Ertan'ın tasarımı 30 bin dolara satıldı

Öner ÖNGÜN /MAGAZİN
Motorola'nın 'Yaratıcı Çocuklar Derneği' yararına düzenlediği gecede ünlü modacıların tasarımları açık artırmayla satıldı. Gecede en yüksek fiyat 30 bin dolar ile Siren Ertan'ın tasarımına verildi..
Motorola'nın, 'V8 Luxury Edition' marka cep telefonu modeli, geçtiğimiz akşam Swissotel'de, 'Yaratıcı Çocuklar Derneği' yararına düzenlenen 'Golden Touch by Motorola' adlı gecede tanıtıldı. Gecede önce; ünlü modacılar Dilek Hanif, Cengiz Abazoğlu, Erol Albayrak, Bora Aksu, Siren Ertan, Cemil İpekçi, Arzu Kaprol, Dice Kayek, Ertan Kayıtken, Atıl Kutoğlu, Yıldırım Mayruk, Özlem Süer, Emel Acar ve Nedret Taciroğlu'nun tasarımları mini bir defileyle sergilendi, ardından da açık artırmayla satıldı.

GELİR DERNEĞE GİTTİ
Antik A.Ş.'nin sahibi Tuncay Artam'ın yönettiği açık artırmada, en yüksek fiyat Siren Ertan'ın tasarımına verildi. Ertan'ın 30 bin dolara satılan tasarımını, 18 bin YTL ile Dilek Hanif'in tasarımı takip etti. Gecede aynı zamanda ünlü ressamlar Ertuğrul Ateş, Mithat Şen, Devrim Erbil, Ömer Uluç, Yusuf Taktak, Hüsamettin Koçan, İrfan Okan ve Temür Köran'ın yağlı boya tabloları da açık artırmayla satıldı. Satışlardan elde edilen toplam 281 bin YTL'lik gelir ise 'Yaratıcı Çocuklar Derneği'ne bağışlandı.
Haberin fotoğrafları