kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Psikolojisi son derece rahatsız biri oldum!

İlker GEZİCİ
Bülent Ersoy'dan boşanma arifesinde olan şarkıcı Armağan Uzun, Güngören'deki Kale Center alışveriş merkezinde zihinsel engelli çocuklara imza dağıttı. Büyük ilgiyle karşılaşan Uzun, daha sonra basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlarken, stresli hareketleri ve sürekli elindeki kalemle oynaması dikkat çeken Armağan Uzun, Ersoy'la ilgili şunları söyledi:

KONUŞMAK GEREKSİZ

"Kısa zamanda çok şey yaşadık. Yargıya intikal etmiş bir olay üzerine konuşmaya gerek yok. Ben söyleyeceğimi söyledim. Şu an psikolojisi son derece rahatsız biriyim. Kafam dalgın, gözlerim yorgun!"

EMEĞİ ÇOKTUR
Bülent Ersoy'la kendisinin değil ama ailesinin görüştüğünü belirten genç şarkıcı, aldatma olaylarının abartılacak şeyler olmadığını vurguladı. Uzun, 'şöhret için Bülent Ersoy'u kullandı' iddialarıyla ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Bir yere kolay gelinmiyor, bunun bedeli oluyor. Benim için kötü bir şöhret olduğuna inanmıyorum. Böyle bir şöhret kazandığım için pişman değilim. Kendisinin bende emeği çoktur. Her zaman saygı duyacağım bir insandır."
Haberin fotoğrafları