kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Candan Erçetin gibi bir şarkıcı olmak istiyorum

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasında sesinin güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Hande Subaşı, yarışmadaki koçu Metin Arolat ile albüm hazırlığında olduklarını söyledi..
Manken ve oyuncu Hande Subaşı, kozmetik markası Flormar'ın reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Reklamın yönetmeni ise, Hande Subaşı'nın, 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasındaki koçu Metin Arolat'tı.

TİCARİ KAYGIM YOK
Geçtiğimiz yıl yapılan 'Şarkı Söylemek Lazım'da sesinin güzelliğiyle dikkat çeken Hande Subaşı, son dönemde bir albüm hazırlığı içinde olduğunu, kendisine en büyük desteği de Metin Arolat'ın verdiğini belirtti. Subaşı, hedefinin Candan Erçetin gibi bir şarkıcı olmak olduğunu da sözlerine ekledi: "Ticari şarkılar yerine, Candan Erçetin gibi kendine has, sadece eğlence adına değil müzik adına da önemli şeyler yapan biri olmak istiyorum." Subaşı ticari kaygılarla albüm yapmadığını ise özellikle belirtti: "Yarışmanın üzerinden bir yıl geçti. Konuşulduğu gibi ticari bir kaygım olsaydı şimdiye kadar çoktan albüm çıkarmıştım. Ama tercih etmedim."

GÜNAY'DAN TEKLİF GELDİ
"Hande Subaşı benim canımın bir parçası" diyen Metin Arolat ise, Subaşı'nın yarışmadan sonra önemli bir yerden sahne teklifi aldığını söyledi. İkili, önce bu yerin ismini vermek istemedi ama ısrar üzerine teklifin, Günay Restaurant'tan geldiğini açıkladı.
Haberin fotoğrafları