kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Can Tanrıyar busürpriz nikahsonrası 12 yılçalıştığı kanal ileyollarını ayırdı.

Can, Petek'le evlendi Show'la yolları ayrıldı

Show TV'deki magazin programlarının yapımcısı Can Tanrıyar, sekiz yıllık sevgilisi Petek Dinçöz ile rakip kanalın canlı yayınında evlenince işinden oldu..
Önceki hafta, Beyaz'ın Kanal D'de yayınlanan programında, sekiz yıllık hayat arkadaşı Petek Dinçöz'e evlilik teklifinde bulunan ve canlı yayında evlenen program yapımcısı Can Tanrıyar, 12 yıldır birlikte çalıştığı kanal yönetimini sinirlendirdi. Show TV ile Kanal D arasında yaşanan büyük rekabete rağmen, sürpriz nikahı rakip kanalın canlı yayınlanan programı Beyaz Show'da gerçekleştiren Can Tanrıyar, kanal yönetimi ile karşı karşıya kaldı. Bir iddiaya göre, sürpriz nikahın başka bir kanalda kıyılması, Show TV'nin patronu Mehmet Emin Karamehmet'i kızdırdı. Yönetim de bu nedenle yıllardır Show TV'de 'Pazar Keyfi' ve 'Uçankuş' programlarını yapan Tanrıyar'a yollarının ayrılacağını bildirdi.

PETEK EKRANDA
Diğer bir iddiaya göre ise Tanrıyar, üç yıldır kanaldan program paralarını alamıyordu ve çalışanların maaşlarını ödeyebilmek için de evini satmıştı. Öte yandan Petek Dinçöz Show TV'de hafta içi her sabah program yapmaya devam edecek.
Haberin fotoğrafları