kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fırat bölücü örgütün elinde

Yeni dizi 'Gazi' gerilimin doruğa çıkacağı ikinci bölümüyle karşınızda... Bu akşam, terhisine birkaç gün kalan Fırat terör örgütünün eline düşüyor..
Başrollerinde Ahmet Kural, Selin Demiratar ve Perihan Savaş'ın oynadığı, atv'nin yeni dizisi 'Gazi' ilk bölümüyle fırtınalar kopardı. Dizi bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek.

Terhise bir hafta varken
İşte konusu: Hakkari-Çukurca'da bir sınır karakolunda vatani görevini yapan Çavuş Fırat Kalender'in terhisine bir hafta kalmıştır. Terhisçi askerler için düzenlenen veda gecesinde yaşanan terör örgütü saldırısı Fırat'ın bazı arkadaşlarının ölümüne neden olmuştur. Saldırı sonrası terör örgütünü ele geçirmek için başlatılan takip sürmektedir. Arkadaşlarını hain bir pusudan kurtaran Fırat, karanlıkta tek başına yol alırken bölücü örgütün eline düşer. Tüm işkencelere göğüs geren Fırat, kahramanca sözleriyle örgüt üyelerinin öfkesini iyice üzerine çeker. Olup bitenlerden habersiz olan ailesi ise Fırat'ı beklemekte ve düğün telaşı sürmektedir. Tuna ise kardeşi Akın ile babasını barıştırmaya çalışmaktadır. atv 22.20