kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Deniz aşkı pahalıya patlayacak!

BAŞAK ÇOKAN
Nazire Hanım boşanmak için eşi Hüsnü Şenlendirici'den, 2 milyon YTL tazminat ve aylık 27 bin 500 YTL nafaka talep etti..
DENİZ SEKİ İLE İLİŞKİSİ GEÇİCİ
Hüsnü-Nazire Şenlendirici çiftinin boşanma davası çok şenlikli geçecek! 8 Şubat'taki boşanma davası sonrası sevgilisi Deniz Seki ile özgürlüğüne kavuşma hayalleri kuran Şenlendirici, eşi Nazire Hanım'dan gelen haberle yıkıldı! Nazire Hanım, mahkemeye sunacağı dilekçesinde, eşini çok sevdiğini ve eşinin geçici bir ilişki yaşadığı Seki ile sadece gönül eğlendirdiğini belirterek, ayrılmak istemediğini söyleyecek.

GURURUM AYAKLAR ALTINDA
Nazire Şenlendirici dilekçesinde; toplum içinde küçük düştüğünü, onurunun zedelendiğini ve kadınlık gururunun ayaklar atına alındığını belirterek eşinden boşanmak için şartlarını şöyle sıralayacak: 2 milyon YTL tazminat, kendisi için 15 bin, oğlu için 7 bin 500 ve kızı için de 5 bin YTL olmak üzere toplam 27 bin 500 YTL nafaka!

KARI-KOCA HAYATI YAŞIYORUZ
Nazire Şenlendirici, boşanma dilekçesinde eşi Hüsnü Şenlendirici'nin haftada üç kez oturdukları eve geldiğini, çocuklarıyla görüştüğünü, birlikte kaldıklarını ve karı-koca ilişkilerinin devam ettiğini belirtiyor.
Haberin fotoğrafları