kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Büyülü Teller
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 İtirazım Var
13:20 Kadın Olmak
15:10 Çocuklar Duymasın
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi Sıla
22:00 Yerli Dizi Hatırla Sevgili
00:10 Kenan Doğulu Konseri
 
13:20 Kadın Olmak
KADIN OLMAK atv 13.20 .
Berna Laçin'in sunduğu 'Kadın Olmak' adlı programına bugün dünyaca ünlü bilardocumuz Semih Saygıner konuk olacak. Saygıner keyifli sohbette yeni projelerinden bahsedecek. Programda ayrıca Serkan Bozkurt, 'Lezzetli Sohbetler' bölümünde 'lazanya' hazırlayacak...
 
20:00 Yerli Dizi Sıla
SILA atv 20.00 .
Törelere karşı gelen aşkın hikayesi 'Sıla' yeni bölümüyle ekranda. Bu akşam olaylar şöyle gelişiyor: Zeynep'in Boran'a olan özel ilgisini hisseden Sıla'nın tedirginliği artar. Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır.

DİLAVER NE YAPACAK?
Tüm bunlar olurken Sıla kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir. Sıla'nın üzerindeki hükmün uygulanmasına karar veren aşiret, bu görevi Dilaver'in yerine getirmesini ister. Aksi halde ağalığı ailede tutmaları mümkün olmayacaktır. Ve Dilaver'in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.
 
22:00 Yerli Dizi Hatırla Sevgili
Heyecanla beklenen an geldi, çattı! Yıllardır kavuşamayan Yasemin ile Ahmet bu bölümde nikah masasına oturuyor.
Hatırla Sevgili'de beklenen gün geldi çattı... Yasemin ile Ahmet sonunda muratlarına eriyorlar. Bakın olaylar nasıl gelişiyor: Yasemin'le Ahmet, Ayla için erteledikleri nikahlarını tekrar gündeme getirirler. Nasılsa Ayla iyileşmiş, hastaneden çıkmıştır. Yasemin, sade bir törenle evlenmek istediğini söyler. Nikah günlerini alırlar, evlilik tarihleri çok yakındır.

GÜZİDE ŞAŞIRTACAK
Güzide'nin halsizliği Necdet ve Lale'yi tedirgin eder. Necdet sevgilisinin mutlaka doktora gitmesini ister. Doktorun söyledikleri hepsini çok şaşırtır. Mehmet, Sevim ve Işık, basın toplantısı için Ankara'ya gider. Babasının Ankara'da olduğunu televizyonda gören Deniz, tehlikeyi göze alarak Mehmet'i görmek için kaldığı otele gelir. Ve kendisini ihbar edenin babası olduğunu öğrenir.
atv 22.00