kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Duman grubu da yılbaşını sahnede geçirecek.

Yeni yıla eğlenerek girmek için

Pazartesi akşamı 2007'ye nerede veda edeceksiniz? Sizin için bazı önerilerimiz var.

* Mövenpick Hotel'de (Büyükdere Caddesi, 4. Levend) 23.00'te başlayacak Küba Partisi'nin fiyatı içki ve snack ikramı dahil, kişi başı 190 YTL. Kübalı grup Havana Salsa'nın müzikleri, yeni yıla sıcak bir giriş imkânı sunuyor.

* Ortaköy Rock House'daki (Hotel Princess, Dereboyu Caddesi, Ortaköy) yılbaşı etkinliği 22.00'da başlıyor. Giriş ücreti 100 YTL olan gecede DJ Rachel Starr, 2500 kişilik mekân için müzik yapacak.

* Rock müziğin güçlü isimleri Teoman, Pinhani ve Malt, Beyoğlu Yeni Melek'teki yılbaşı konserlerine (Gazeteci Erol Dernek Sokak, No: 13) 21.00'de başlıyor; etkinliğin fiyatı 56 YTL.

* Taksim'deki Rıddım barda (Sıraselviler Caddesi, No: 35/1) 34 YTL'lik giriş ücretiyle binanın üç ayrı katında üç ayrı partiye katılmak mümkün. Gökçe ve Pijama, Everybody Loves 80s Party ve R&B Party'den istediğinizi seçebilirsiniz.

* Ghetto'daki yemekli gecede (Kalyoncu Kulluk Caddesi, Beyoğlu) DJ Rudy, Latin, Karayip ve caz ezgilerini bir araya getirecek; 75 YTL karşılığında bu eğlenceli partiye katılabilirsiniz.

* Studio Live'da (Sakızağacı Caddesi, Taksim) 20.00'de başlayan yılbaşı partisinde Kargo sahne alıyor; 30 YTL giriş ücreti karşılığında 22.00'ye dek bütün içkilerde yüzde 50 indirimden de faydalanmak mümkün.

* Babylon ise (Şehbender Sokak, Asmalımescit) yılbaşına eskileri yad eden 'Oldies But Goldies' etkinliğiyle giriyor. 22.30'da başlayan etkinliğe 55 YTL'lik giriş ücretiyle katılabilirsiniz.

* Hayal Kahvesi Çubuklu'da (Ağaçlık Mesire Yeri, Çubuklu) Emre Aydın sahne alıyor. 23.00'da başlayacak etkinliğin ücreti 84 YTL.

* Roxy de (Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak, Beyoğlu) yılbaşını özel bir parti ile kutluyor. 31 Aralık gecesi Roxy giriş ücretinde bir değişiklik yapmıyor ve 35 YTL karşılığında bir içki ile eğlenceli bir gece sizi bekliyor.

* 400 kişilik oturma kapasitesi ve ayakta 500 kişi kapasitesi bulunan Stage (Kore Şehitleri Caddesi, Deniz İş Hanı, Zincirlikuyu), yılbaşı gecesinde yeni yıla Serdar Ortaç ile merhaba demek isteyenler için özel fiyatlar hazırlamış. Limitsiz yerli ve yabancı içkinin fiyata dahil olduğu mekânda masada kişi başı 350 YTL, stand kişi başı 250 YTL ve ayakta 200 YTL ödeniyor.

* Bronx'da (İstiklâl Caddesi, Terkos Çıkmazı No: 8/1) 23 YTL'lik giriş fiyatı karşılığında girilebilen partinin teması 80'ler, parti başlangıç tarihi ise 21.00.

* Balans'ta (Balo Sokak, Beyoğlu) 31 Aralık 2007 saat 21.00'da başlayıp sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek 30 YTL giriş ücretli yılbaşı partisinin ev sahipleri ise, DJ Neu! ve Firat olacak. 2008'e Fatih Ürek dinleyerek girmek isteyenlerin ise 200 YTL ödemeleri gerekiyor.

* Salata Nenehatun'daki (Nenehatun Caddesi No: 56, GOP, Ankara) parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

* Yılın en iddialı partilerinden biri ise Refresh'de (100. Yıl Sanayi Sitesi, Maslak) düzenleniyor. VIP için 70, normal 30 YTL giriş ücretli partide, Türkiye'nin en önemli DJ'lerinden Tarkan, Murat Uncuoğlu, U.F.U.K, Cure- Shot, Tangun, Fuchs, Beyza ve Alican- Soner sahne alacak.

* Duman ve Gripin hayranları 31 Aralık akşamı Hilton Convention Center'ın (Cumhuriyet Caddesi, Harbiye) yolunu tutabilir. 21.00'da başlayacak etkinlik sabah 04.30'a dek sürecek. 65 YTL karşılığında limitsiz bira içebilir, 100 YTL'lik VIP biletle sahne önünde yerinizi alabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları