kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Candan Erçetin

Candan Erçetin & Penguenler şov

atv'nin 'Bayram Özel Eğlence Programı' tüm planlarınızı iptal ettirecek, sizleri ekran başına çekecek. Candan Erçetin ile Penguenler Grubu düet yapacak. Mezdeke ise danslarıyla kanınızı kaynatacak..
atvbu sene de bayram programlarınızı iptal ettirecek! Muhteşem yıldızlar, eğlenceli şovlar ve keyifli sohbetlerle renklenecek 'atv Bayram Özel Eğlence Programı'nda kimler yok ki!... Bu akşam iki bölüm halinde ekrana gelecek olan program kulaklarınızın pasını silecek!

MÜZİK ZİYAFETİ
Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın ve Hakan Aysev'den oluşan Penguenler Grubu'na, muhteşem bir ses; Candan Erçetin eşlik edecek! Penguenler ile düet yapacak olan sanatçı, kendi şarkılarından oluşan tam 14 parça ile geceye renk katacak! Programın ikinci bölümünde ise Penguenler'in ünlü konuk sanatçıları olacak. Emel Müftüoğlu, Yaşar ve Burak Kut'un şarkılarıyla ve sohbetleriyle katılacakları bu bölümde, Mezdeke Dans Grubu da bayrama yakışır muhteşem bir şovla ekrana gelecek! Tüm sanatçıların katılacağı fasıl da neşenize neşe katacak! atv 22.20
Haberin fotoğrafları