kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sosyetikler yardım için 'İddaa'cı oldu

Futbol fanatiklerinin son gözdesi 'İddaa' jet-set'i de etkisi altına aldı. Sosyetenin ünlüleri; yardım kurum ve kuruluşlarına önemli katkı payları dağıtan oyunu sevdi..
Futbol meraklılarının son trendi 'İddaa'; Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye Tanıtım Fonu ve Savunma Bakanlığı gibi kuruluşlara sağladığı katkı nedeniyle; sosyete ünlülerinin de ilgisini çekti. Klass dergisinin haberine göre; internet üzerinden ve cep telefonları ile de oynanan oyuna merak salanlar arttı.

* HANDE DEMİR ACAR: İddaa'yı çok sık ve çok fazla miktarda olmasa da oynuyorum. Ama elde edilen kârdan yardım kuruluşlarına katkı yapıldığını bilmiyordum. Bilsem daha çok oynardım. Bundan böyle internet üzerinden daha sık İddaa kuponu dolduracağım.

FAYDALI BİR OYUN!

* İBRAHİM KEFELİ: Ben pek talih oyunu oynamam ama İddaa'nın çok fazla fonksiyonu olduğunu biliyorum. Birçok önemli kuruma büyük katkılar sağlıyor. Bu tarafı işte benim için çok önemli ve bu yüzden destekliyorum. Kazanan talihliler dışında elde kalan kârın toplumla paylaşılması da çok güzel.

* GÜLAY KAMAZ: İddaa oynayarak önemli kurumlara ve topluma faydalı olmak çok güzel. Ben bugüne kadar hiç oynamadım ama İddaa'nın üstlendiği sosyal sorumluluğu takdir ediyorum. Bu tarz oyunları severim ve bir oyunun başkalarına faydalı olması beni mutlu eder.

* NALAN AKSOY: İddaa'nın sosyal kurumlara yardımda bulunduğunu daha önce bilmiyordum. Bu oyunu oynamıyordum ama gerek çocuklara gerekse yardıma ihtiyacı olan insanlara faydasını öğrendiğim için; bundan sonra ben de İddaa oynayan bir kadın olacağım. Bu şans oyununun cep telefonu aracılığıyla oynanabilmesi de çok hoşuma gitti.
Haberin fotoğrafları