kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Blade Runner/ Ultimate Collector's Edition (WHV / Tiglon)

dvd ekranı

Yavuz Baydar
Blade Runner/ Ultimate Collector's Edition (WHV / Tiglon)
Film:
* * * * * / DVD ekstralar: * * * * *
Ridley Scott'un başyapıtı hem iki DVD hem de beş DVD'li bu çok özel kutuda. Vesile belli: Başyapıtın 25. yıldönümü. Büyük yönetmenin erişilmez bir gelecek vizyonunu benzersiz bir kurguyla sunduğu film, çok farklı versiyonlarla gösterilmişti. Onların hepsi var ve tabii ki ek sahnelerle destekli 'nihai Ridley versiyonu' da içinde. Filmin benim gibi 'hastası' olanlar için tam tedavi!

Mistress / Metres (Sony Pictures)
Film:
* * * / DVD ekstralar:
15 yıllık bu komedide bol bol Hollywood ironisi var. O dünyanın içini dışını yaşamış bir kadro da emrinizde. Taze bir yönetmen (Robert Wuhl), düzgün bir film için para arar. Ama kaşarlanmış bir yapımcının (Martin Landau) eline düşer. O da bizimkini üç zenginle tanıştırır (Robert De Niro, Eli Wallach ve Danny Aiello). Bunların hepsi de kendi metresinin başrolde olmasını istemektedir. Gerisini düşünün!

La Doublure / Dublör (Chantier / As Sanat)
Film:
* * * / DVD ekstralar: * * * *
Uzun süredir bu kadar gülmemiştim. Pierre zenginliğini karısına borçlu bir işadamı. Metresi Elena ile fotoğrafı ortaya çıkınca, karısına durumu açıklamak için plan kurar: Fotoğraftaki öteki adam Elena'nın sevgilisidir. Tabii bunun için o adamı ikna etmek gerekir. Elena adamın evine yerleşir ve hadise aşka dönüşür. Pierre küplere biner... Danielle Auteuil harika. Ekstralar da dolgun.

21 Grams / 21 Gram (D Home)
Film:
* * * * / DVD ekstralar:
Amores Perros'un yönetmeni Inarritu'dan ölüm üzerine yavaş, karanlık ve derin bir film. Sean Penn kalp nakli için birinin ölümünü bekleyen bir hasta. Benicio Del Toro, dine sığınış bir eski suçlu ve Naomi Watts yakınlarını trafik kazasında kaybetmiş bir kadın. Yaşama azmi, umutlar, anılar ve geleceğe gülerek bakan çocuklar... Etkileyici.

Miss Potter / Bir Aşk Masalı (Tiglon)
Film:
* * * / DVD ekstralar: * *
30 yaşına geldiği halde evlenmemekte ısrarlıdır Beatrix Potter. Ailesi erkek seçme konusundaki titizliğinden rahatsızdır. O ise evde hayvanlarla beraber oturmayı, çizmeyi ve çocuk kitapları yazmayı tercih eder. Ve bir gün yayıncı Norman Warne, onun kitabını basmaya karar verir. Bu, Bayan Potter'ın yeni hayatının başlangıcı olacaktır. Yumuşak, sevgi ve hülya dolu, tatlı bir Renee Zellweger filmi.
Haberin fotoğrafları