kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
Harry Potter and the Order of the Phoenix / Zümrüdüanka Yoldaşlığı (WHV / Tiglon)
Film:
* * * / DVD ekstralar: * * * * *
J. K. Rowling diziyi yedinci kitapta bitirdi ama efsane DVD'de daha yavaş ilerliyor. Lord Vordemort geri dönmüştür, ama Sihir Bakanı gerçekleri iyice saklı tutmakta kararlıdır. Dolores Umbridge reddedince, savunma büyüsünü öğrenmek için öğrenciler kolları sıvar. Lider Harry'dir. Savaş an meselesidir. Özel seçenekler etkileyici. İki diskli versiyon gayet cazip.

Entre Ses Mains / Hayatım Ellerinde (Sony Pics)
Film:
* * * * / DVD ekstralar: *
Öykü, sakin Fransız kenti Lille'de Noel'de başlar. Sigortacı Claire, kocası ve kızıyla sıradan bir hayat yaşamaktadır. Ve dairesindeki bir su sızıntısı nedeniyle gelen Laurent'la hızla, tutkulu bir ilişkiye başlar. Laurent takıntılı bir kadın avcısıdır. Claire ürker bir süre sonra. Ve kentte bir de kadınları öldüren seri katil dolaşmaktadır. Belki "Eh," dedirten bir öykü, ama Fransız sineması böyle öyküleri farklı işler, unutmayın.

Sophia / Koleksiyon (Saga / AE Film) İtalyan Usulü Evlilik / Dün, Bugün, Yarın / Boccaccio / Özel Bir Gün / Sophia'nın Peşinde
Filmler:
* * * * / * * * * / * * * / * * * * * DVD ekstralar: * * * *
Sinema tarihinin efsanelerinden Sophia Loren için çok özel bir seçki. Napoliten güzeli, Akdeniz'i simgeler. Bu seçkide De Sica, Visconti ve Scola'dan unutulmaz dört film (biri kısa) var. Sadece Özel Bir Gün için bile almaya değer. Scola'nın bu başyapıtı dünyada düzgün bir DVD formatında ilk kez Türkiye'de çıkıyor.

Lost 3 (Buena Vista / Tiglon)
Film:
* * * * / DVD ekstralar: * * * *
Malum, ikinci sezon gümbürtüyle, heyecanla bitmişti. Onun kadar heyecanlı olan üçüncü sezon, 'Ötekiler' tarafından esir alınan Jack, Kate ve Sawyer'ın korkunç gerçeğe uyanmalarıyla başlayacaktır. 23 bölümden oluşan altı diskin yanında, şimdiye dek görmediğimiz çekimlerden oluşan yedinci disk harika!

The King / Kral (D Home)
Film:
* * * / DVD ekstralar: * *
Öncelikle iki büyük oyuncu: William Hurt ve Gael Garcia Bernal. Ve sarsıcı bir hikâye: Donanmadan terhis olan Elvis, hiç görmediği babasını tutucu bir Texas kasabasının rahibi olarak bulur. Ama adam hayat değiştirmiştir ve oğlunu reddeder. Elvis hiç pes etmek niyetinde değildir. Geçmişle hesaplaşma üzerine, irkiltici, duygu dolu bir film.
Haberin fotoğrafları