kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

atv ekranında bu gece bir efsane canlanacak

İlk bölümü ile izlenme rekorları kıran dizide bu akşam, babasını kaybeden Karayılan, tüfeğini alıp Fransız Yüzbaşı Laroş'un peşine düşüyor..
Geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle zirveye yerleşen 'Karayılan' adlı dizide heyecanın dozu artıyor. Başrollerinde Bülent İnal, Begüm Birgören ve Serap Aksoy'un oynadığı dizi Taylan Kardeşler'in imzasını taşıyor.

BABA ACISI
İşte ikinci bölümün konusu: Mamo, bir Fransız kurşunuyla yere serilmiş, Karayılan babasının cansız bedenini kucağında bulmuştur. Bu haber köye bomba gibi düşer. Karayılan acısını yaşamak için kendi kabuğuna çekilir. Ancak şahit olduğu bir olay onun acısını nefrete dönüştürür. Tüfeğini alıp, Fransız Yüzbaşı Laroş'un peşinden gider! Karayılan hesapsızca kalkıştığı işin sonunda, ummadığı birini tehlikeye atar. Artık her şey daha da karışmış, Fransız tehlikesi yakınlarına kadar gelmiştir! Karayılan düştükleri zor durumdan kurtulmanın yolunu yine güvendiği birine sığınmakta bulur. Ancak Fransız askerlerinin takip ettiğinden habersizdir! Karayılan'a karşı güveni sarsılan Elvan ise yeni kararlar alır: Direnişe o da katılacaktır!
atv 20.00
Haberin fotoğrafları