kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 Kadınlar ve Erkekler
12:50 Gün Ortası
13:10 Kadın Olmak
14:55 İtirazım Var
16:40 Yerli Dizi
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:10 Yerli Dizi
00:30 Tartışma
 
00:30 Tartışma
Dünya üçüncüsü olan Ampute Milli Takımı bu gece Ali Kırca yönetimindeki 'Siyaset Meydanı'na konuk olacak....
Çoğu vatan savunmasındayken, uğursuz tuzaklarda, hain mayın saldırılarında kollarını bacaklarını kaybettiler... Kimi talihsiz ve beklenmedik kazalarda sakat kaldı... Ama umutlarını ve dirençlerini hiçbir zaman kaybetmediler... Yüreklerini birleştirip umudun ve direncin takımını oluşturdular... Türkiye'nin onuru ve gururu oldular... Dünya Şampiyonası'nda Brezilya'yı yenerek Dünya Üçüncüsü olan Ampute Milli Takımı, hem kişisel öyküleri, hem zaferin hikayesiyle 'Siyaset Meydanı'na katılıyor. atv 00.20 Siyaset Meydanı
 
20:00 Yerli Dizi
1970'lerde geçen dizide bu akşam Şeyda, Aras'ın ilgisini çekmek için entrikalarına başlıyor. Lale arkadaşlarıyla birlikte eylem yaparken polis çemberinin tam ortasına düşüyor.
Başrollerinde Hümeyra, Ceren Şekerci, Melike Öcalan Suna ve Pamela Spence'in oynadığı, Mustafa Altıoklar ve Tuba Germen'in yönettiği 'Kelebek Çıkmazı' 2. bölümüyle geliyor ekrana. 70'li yıllarda geçen dizinin bu bölümünde: Çocukluk aşkı Esra'nın evine kiracı olaran Aras, kimliğini açıklamakta zorlanırken, Şeyda durumun garipliğini sezmiş ve genç adamın ilgisini çekmek için entrikalarına başlamıştır. Aras'ın birden ortaya çıkmasından Selim de tedirgindir. Lale, ilk kez silahla tanışır ve devrimci arkadaşlarıyla eylem yaptıkları gece polis çemberinin ortasına düşer.

Nilgün çok tedirgin
Anne Nilgün gelişmelerden habersiz, Şeyda'nın hastalığına, Esra'nın çok çalışmasına ve Lale'nin olaylara karışmasına endişelenmektedir.
Kelebek Çıkmazı atv 20.00
 
22:10 Yerli Dizi
Karayılan .
atv'nin ilk bölümüyle zirveye oturan dizisi 'Karayılan' kaçıranlar için tekrar ekranda. Başrollerini Bülent İnal ve Begüm Birgören'in paylaştıkları dizide 1. Dünya Savaşı sonrası Antep, Urfa ve Maraş üçgeninde yapılan kurtuluş mücadelesi ve Bülent İnal'ın canlandırdığı, halk kahramanı Karayılan'ın hikayesi anlatılıyor. Dizi aynı zamanda içinde büyük bir aşk hikayesini de barındırıyor. atv 22.10