kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
To Die For / Sonsuz İhtiras (A&E Film) Film: * * * * / Ekstralar: Yok
Sarışınları ciddiye alın. Nicole Kidman oyuncu ustalığında ancak Michelle Pfeiffer'ı zorlayabilir. Ve şüphesi olan varsa, Gus Van Sant'in bu harika filmini izlesin. Kidman'a 1995'te Golden Globe ödülünü de kazandıran film, bedeli ne olursa olsun mutlaka TV sunuculuğu yapmak isteyen Suzanne Stone'un fevkalade maceralı yükselişini anlatıyor. Önüne hangi engel çıkarsa çıksın yok etmeye kararlıdır Stone; genç aşığıyla (Joaquin Phoenix de harika) kocasını da öldürür. Zekanın önüne geçen hırs ve trajik sonuçlarıyla ilgili harika bir yapıt.

Premonition / Sıra dışı (Sony Pics) Film: * * / Ekstralar: * * * *
Sandra Bullock, bahtiyar bir hayat süren eş rolünde. Mevzu biraz parapsikolojik. Linda çok sevdiği kocasının trafik kazasında öldüğü haberini alınca mahvolur. Ama ertesi sabah kalktığında kocasının yaşamakta olduğunu görünce de sarsılır. Acaba gördüğü kötü bir rüya mıdır? Bir gizem bulutunun ardına saklanmış gibidir her şey. Evet, mevzu fena değil, ama film yarılardan sonra darmadağın oluyor; 'inanç her şeyi halleder' tarzı bir maneviyat gösterisine dönüşüyor.

Lucky You / Şans Sende (WHV / Tiglon) Film: * * * / Ekstralar: * * *
LA Confidential başarısı ile Hollywood geleneğinin hâlâ canlı olduğunu bize kanıtlayan Curtis Hanson'un bu filmi üç yıl raflarda bekledikten sonra perdelere yansıdı. Sebebi belli: Kolay ve ucuz heyecan yok, derin karakter portreleri ve insan var. Usta kumarbaz Huck Cheever (Eric Bana) karşı konulmaz Billie Offer'la (Drew Barrymore) tanışır ve kartları oynadığı gibi aşkı da oynamayı zor bela öğrenir ve aklı yerine kalbini dinler. Bu arada Dünya Poker Turnuvası Las Vegas'ta başlamıştır ve Huck güç ilişkiler yaşadığı babası ile karşı karşıya gelecektir.

Las Vegas Season 1 (Universal / Tiglon) Dizi: * * * / Ekstralar: * * *
Kumarhane dizisi fikir olarak yeni değil, ama her zaman izleyicisi de var. Çok şık bir sahneleme, sıkı bir müzik ve hareketli, akla zarar bir Las Vegas. Eski CIA görevlisi Ed Deline, Vegas'taki Montecito kumarhanesinin güvenlik şefidir. Sağ kolu yakışıklı Danny McCoy dizinin odak noktası: Hem her türlü belayı bir paratoner gibi kendine çeker hem de çevredeki kızlar tarafından kapış kapış gider. Fazla cazip başlamasa da özellikle ikinci sezondan itibaren kendini toplayan, James Caan'ın okkalı oyunuyla iz bırakan bir dizi.
Haberin fotoğrafları