kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Sevgilime güvenmesem, sevemem onunla birlikte olamam ki'

14.10.2007
- Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir, desem?
- Ailemi saymıyorum ama kan bağına inandığım için değil. Annemi, babamı ve kardeşimi bu hayatta doğru bir duruşları olduğu ve takdir ettiğim için de seviyorum.

- Yani, "Ne yapsalar kabulümdür," demiyorsunuz...
- Demiyorum çünkü anne baba olmanın da sorumlulukları var. Mesela annem çok başka karakterde biri olsa, bana farklı şekilde davransaydı ben onu annem olduğu için sadece sayıyor olurdum, bu kadar sevmezdim. Karşılıksız sevgiden bahsediyoruz çünkü... Mesela bu yüzden fedakârlık hayatta hiç yapmadığım bir şeydir ve bana yapılmasını da istemem. "Ben senin için bunu yaptım," demek çok egosantrik bir şey çünkü. Niye yaptın o zaman, yapmasaydın! Bunu bana söyledikten sonra ne değeri var ki? Mesela ben şimdiye kadar ailemden "Ben seni şöyle okuttum, şöyle büyüttüm," gibi bir cümle hiç duymadım. Neyse, siz güvendiğim kişileri sormuştunuz aslında...

- Evet...
- İki kişiye çok güveniyorum hayatta.

- Bunlar kız arkadaşlarınız mı, yoksa sevgiliniz de var mı aralarında?
- Sevgilime güvenirim tabii, ona çok güveniyorum. Güvenmesem sevemem, birlikte olamam ki... Yoksa bu bir çıkar ilişkisi olur ve ben böyle bir şeyi asla yaşamam. Bir de bir kız arkadaşım var çok güvendiğim. Bu hissayatla ilgili bir şey... Kız arkadaşıma ve sevgilime, ikisine çok güvenirim.